Nyheter

Rag & Bone åpner egen butikk i Oslo

EFFORTLESS COOL: Rag & Bone lager lær med et avslappet uttrykk. Nå åpner de sin tredje europeiske butikk i Oslo. Her fra vår- og sommervisningen deres i New York. Foto: Getty Images

Det amerikanske fritidsmerket åpner ved siden av Isabel Marant. 

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

I tillegg til franske Isabel Marant kommer det enda en flagship-butikk til det som nå blir kalt Oslos nye shoppingdistrikt; Det amerikanske merket Rag & Bone åpner dørene i Prinsens gate allerede i mars 2017. Butikken blir merkets tredje i Europa da det allerede finnes to i London.

– Butikkåpningen er et veldig viktig steg for Rag & Bone. David og Marcus (grunnleggerne av merket, red. anm.) er store fans av Skandinavia så dette er et viktig marked for dem å etablere seg i, sier Kyrre Alver, eier av Blender Agency som står bak åpningen.

NYHETER

Har du fått med deg disse butikkåpningene?

Rag & Bone vår/sommer 2017. Foto: Getty Images

Avslappet uttrykk

Rag & Bone ble startet opp i 2002 og er et merke som konsentrerer seg om fritidsklær med et avslappet uttrykk av topp kvalitet og tilbehør som vesker og sko.

Prisnivået ligger midt på treet - verken spesielt rimelig eller spesielt kostbart. Rag & Bone har også sin egen jeans-linje hvor supermodeller som Miranda Kerr, Lily Aldrige og Poppy Delevigne har vært delaktige.

KLÆR

Fem norske merker du bør legge merke til

Alver vil beskrive merket som casual, cool og effortless, og forteller til MinMote at de er storfornøyde med plasseringen.

– Det er veldig moro med Prinsensgate. Vi har hatt denne gaten under oppsikt i mange år og jobbet tett med Søyel Eiendom siden 2007 og 2008 med deres Promenaden-prosjekt, sier han.

Åpner ved siden av Isabel Marant

Fordelt på 89 kvadratmeter vil flagship-butikken føre et fullstendig utvalg av dame- og herrelinje, i tillegg til sko, vesker og annet tilbehør. Etter det MinMote erfarer vil den nye butikken ligge vegg i vegg med franske Isabel Marant. I flagship-butikken vil man finne både hovedkolleksjonen til Isabel Marant, men også den noe rimeligere underlinjen Isabel Marant Étoile, som har et yngre uttrykk.

Publisert:

Les også

  1. KLÆR

    Perfekt til jobb og hverdags: Blå skjorter med en vri

  2. NYHETER

    Melania Trump i Norges-favoritten Michael Kors

  3. KJENDIS

    Hertuginne Kate hermet etter kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

NYHETER

Balenciaga åpner egen butikk i Oslo

NYHETER

Isabel Marant: Åpner flagship-butikk i Oslo

NYHETER

Har du fått med deg disse butikkåpningene?

NYHETER

Dette er gutta bak Oslos nye luksusbutikker

KJENDIS

Nå vil alle være «Scandi-cool»

KJENDIS

10 sommerlige kjendisantrekk til inspirasjon

NYHETER

Kommer til Oslo: Dette sier anmelderne om Isabel Marant