minMote-Sonia: - Mette-Marit har aldri sett bedre ut!

Kronprinsesse Mette-Marit ankom Nobel-banketten i kveld i midnattsblå blondekjole.

Guro Havro Bjørnstad
Publisert:

Vinterkåpen med pelskragen Mette-Marit fikk kritikk for å gå med under Nobelpris-utdelingen i dag, var byttet ut med en midnattsblå blondekjole til kveldens middag i speilsalen på Grand Hotel. Statsledere, toppolitikere og representanter fra den norske kongefamilien samlet seg der for å hedre vinneren av årets fredspris.

Under fjorårets Nobel-utdeling hadde Mette-Marit hele tre nye antrekk, og minMote kunne da avsløre at kronprinsessens kreasjoner samlet hadde en verdi på over 100.000 kroner.

Kronprinsessens kjole i kveld ser også ut til å være nyinnkjøpt, og var bestående av to deler med et sort belte i livet. I ørene hadde hun mørke, lange øredobber, mens håret var dratt stramt tilbake i en oppsetning i nakken. Sminken hennes var mørk og stod i sterk kontrast til det lyse håret.

- Kronprinsesse Mette-Marit ser fantastisk ut i sin blå kreasjon – jeg tror faktisk aldri hun har sett bedre ut. Det eneste unntaket må være da hun på København-gallaen tidligere i år gikk med sin kremhvite Pucci-kreasjon, sier minMote-ansvarlig, Sonia Huanca Vold, om kronprinsessens antrekk, og legger til:

- «Peplum»-fasongen er en av de største trendene denne sesongen, noe kronprinsessen ser ut til å ha fått med seg. Både det stramme håret og de store øredobbene er helt riktig valg til blondekreasjonen. De sexy, sotede øyene setter den berømte prikken over i-en på antrekket.

Det var ikke bare kronprinsessen som strålte på kveldens Nobel-middag, også dronning Sonjas antrekk blir hyllet av minMote-Sonia.

- Kjolen er fantastisk. Dronningen bommer sjelden når det kommer til kjolevalg, men dette er uten tvil en av mine favoritter, sier hun om den hvite, lange, draperte gallakjolen dronning Sonja bar i kveld. For å bryte opp med den hvite kjolen hadde dronningen valgt et trendy grønt smykke med matchende øredobber. I hånden hadde hun en liten, sølvfarget clutch.

Publisert: