Vera Wang designer Kardashians brudekjole

Vera Wang (62) var den første Kim Kardashian (30) blinket seg ut når det kom til hvem som skulle få oppdraget med å designe brudekjolen.

- Vera har lenge vært en nær venn av familien, og vi har snakket om dette øyeblikket i årevis, skriver Kim Kardashian på sin blogg.

- Ingen kan designe kjoler slik som henne, skriver hun.

Designeren er en favoritt blant kjendisene, og har blant annet laget brudekjoler for Chelsea Clinton, Jennifer Lopez og Jessica Simpson.

- Vera Wang er en av de mest anerkjente brudekjoledesignerne i USA. Hun er kjent for sine klassiske og eksklusive snitt. Wangs design brukes også flittig på rød løper til store anledninger som Oscar og Emmy, forteller minMotes Silje Pedersen.

Kim Kardashian forlovet seg med basketballspilleren Kris Humphries i mai i år. Paret gifter seg etter planen i California 20. august.

- Jeg tipper Kim Kardashian har valgt en kjole som fremhever hennes flotte former, som for eksempel en kjole i elegant havfruefasong eller en mer klassisk ballkjole med spesielle detaljer, sier Pedersen.

Vogue skaper debatt. Se den formfulle grunnen.

Brud for andre gang

Forrige helg holdt begge sine utdrikningslag i Las Vegas, på kasinoene Palazzo og The Venetian.

Kim Kardashian lader opp til utdrikningslag

Ekteskapet blir det andre for Kim Kardashian. Hun giftet seg med musikkprodusenten Damon Thomas i 2000, men paret skilte seg etter fire års ekteskap i 2004.

Relevante saker videre:

Formfull? Slik kler du deg som Kim.

- Modeller har en best før dato.Modellbransjen er knallhard

-Ingen vil se tykke modeller på catwalken.Karl Lagerfeld skaper reaksjoner

Hvordan var din opplevelse i dag?