Dette er verdens hotteste par

Det finnes en rekke fasjonable kjendispar i verden som soler seg i rampelyset av ulike årsaker. Her er minMotes seks favorittpar for øyeblikket.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Kjendisene skiller og gifter seg før vi vet ordet av det, men enkelte ser ut til å holde sammen gjennom tykt og tynt. Noen av parene er mer eksponert enn andre, men felles for dem alle er at når de først viser seg sammen ser de fantastiske ut.

GISELE BUNDCHEN OG TOM BRADY: Supermodellen giftet seg med NFL-spilleren i april 2009, bare tre måneder etter parets forlovelse. Allerede i desember kom deres første sønn, Benjamin, til verden. Bündchen har vært en av verdens best betalte modeller siden 2004. I tillegg har hun tjent godt på slippers- og undertøykolleksjoner. Brady er quarterback på New England Patriots og har vist lite interesse for mote så langt. På den røde løperen har han likevel klart å matche sin vakre kone med stort hell.

LES OGSÅ: Kanye Wests sko skaper hysteri – prislapp: 500.000 kroner!

KATE MOSS OG JAMIE HINCE: Supermodellen Kate Moss har en forkjærlighet for rock 'n roll-menn, og de kler hennes edgy og glamorøse stil. Hennes mann Hince har en avslappet stil som til enhver tid passer til hennes oppdaterte antrekk. Paret giftet seg i juli 2011. Kate var da iført brudekjole signert Galliono, mens Hince gikk for en lyseblå dress fra Yves Sain Laurent.

BARACK OG MICHELLE OBAMA: Den amerikanske presidenten møtte sin kone i 1989. Michelle nektet først å date ham, men omsider fikk Obama viljen sin og allerede i 1992 ble paret gift. Michelle har i løpet av sin periode som presidentfrue vist at hun har stor interesse for mote og klær. Hun har lagt sin elsk på det rimelige merket J Crew, men det er tydelig at hun også setter stor pris på designere som McQueen og Jason Wu. Presidenten har foreløpig kledd seg utmerket ved alle anledninger.

BRAD PITT OG ANGELINA JOLIE: Filmkjendisene møttes under innspillingen av «Mr. and Mrs. Smith» i 2005. Da var Pitt fremdeles gift med Jennifer Aniston. Nå har paret seks barn - tre adopterte og tre biologiske. Paret, som går under navnet «Brangelina», er et av de mest profilerte i verden, og når de spankulerer over de røde løperne er stemningen elektrisk blant paparazzi-fotografene. Pitt er ofte å se i dresser signert Tom Ford, mens Angelina stråler i eksklusive, elegante kreasjoner fra ulike motehus. Angelina og Brad forlovet seg april 2012.

BEYONCÉ KNOWLES OG JAY-Z CARTER: Dette er definitivt et av musikkbransjens mest sexy par. De giftet seg i 2008 og ønsket sitt første barn, Blue Ivy, velkommen i 2012. Beyoncé har flere jern i ilden i tillegg til musikken. Hun har blant annet lansert parfyme og designet klær. Hun har en forkjærlighet for designere som Emilo Pucci og Matthew Williamson. Jay-Z på sin side dyrker mote på en gatesmart og maskulin måte. Han virker uredd og er ofte å se iøynefallende antrekk på den røde løperen.

VICTORIA OG DAVID BECKHAM: The Beckhams er i egen klasse når det kommer til å markedsføre seg selv. Victoria er nå mer kjent for sin design enn for sine dager som Spice Girl. David som tidligere fotballkarriere fremsto som harry, har strammet seg opp og sammen pryder de ofte motemagasinenes forsider. Paret, som har fire barn, har også frontet store reklamekampanjer for blant annet Armani i tillegg til sine egne parfymer.

LES OGSÅ: Rihanna blotter kroppen for herremagasin

LES OGSÅ: Dette mener gutta om bikinien din

Publisert: