Hvitt og sexy i Cannes

Hvitt, kroppsnært og sexy er noen av stikkordene for kjolene på den glamorøse filmfestivalen. Stjernene fortsetter å imponere på den røde løperen i Cannes.

silje
Publisert:

Festivalen i Cannes er like mye en moteoppvisning som filmfestival og de største stjernene legger mye arbeid i de forskjellige antrekkene, enten det er korte kjoler på dagtid eller elegante aftenkjoler på kveldstid.

Stjernene skinte i Chanel. Les mer her!

Hvite engler

Hvitt er en av sommerens største trender og stjernene elsker den vårlige stilen. Både «X Factor»- dommer Cheryl Cole og trendsetteren Sarah Jessica Parker var blant kjendisene som valgte hvitt på rød løper, Cole i kroppsnær kjole med dyp utringning fra Stéphane Rolland og Parker i sommerlige blonder fra Dolce & Gabbana.

Rachel McAdams var nydelig i hvitt på pressekonferansen for filmen «Midnight In Paris», mens skuespillerinnen Uma Thurman var elegansen selv i en vakker kreasjon fra Chanel på premieren til «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides».

Mørke skjønnheter

Men det var ikke kun hvite kjoler å se i Cannes, både mørkeblått og svart er gjengangere på den røde løperen. Supermodellen Bar Rafaelli fikk kameraene til å gå varmt da hun dukket opp i en svært så sexy mørkeblå kjole fra Roberto Cavalli. Rafaelli strålte i stram hestehale, som også er en hot trend denne sommeren, og viste villig frem kjolens dype utringning i ryggen.

«Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides»- skuespiller Penelope Cruz var også flott i blått fra topp til tå. Skuespilleren viste frem sine flotte former i en kroppsnær kjole signert Stella McCartney. Supermodell Karolina Kurkova var sexy i en svart kjole med høy splitt signert Pucci. Men hun var langt fra den eneste som viste frem de flotte beina.

Skuespillerinnen Angelina Jolie tok som vanlig pusten fra de fleste i den sjokoladebrune kjolen fra Versace med høy splitt, draperinger og sløyfe. Skuespillerinnen måtte ha hjelp av mannen Brad Pitt for å komme seg frem i ballkjolen på røde løper, men tok det hele med et smil.

Red ladies

Trendsetteren Zoe Saldana var som skapt for den røde løperen i et sukkerspinn av en kjole fra Armani Prive til premieren på filmen «The Tree of Life.»

Skuespilleren Rachel McAdams har fullt program under filmfestivalen i Cannes. Til premieren på filmen «Midnight In Paris», valgte hun en dramatisk kjole med røde blonder og langt slep fra Marchesa.

Relevante saker videre:

Se de flotte kjolene fra Cannes!

Falt tre ganger på catwalken. Se video her!

Hvem kledde kjolen best? Stem her!

Publisert: