minMote julekalender

I

Dan Kåre Engebretsen
Publisert:

hele desember kan du delta i minMotes julekalender og vinne fine mote-og skjønnhetspremier.

Dagens vinnere er trukket og vil bli kontaktet på mail. Dagens vinnere er Siv Annett Haugen og Mestane som får hvert sitt gavekort.

I løpet av hele desember kan du vinne flotte premier hver dag på minMote. Vi skal dele ut premier fra ulike leverandører og premiene varierer i alt fra klær til skjønnhetsprodukter. Premiene er både til dame og til herre. Hver eneste dag vil det komme en ny premie i dagens luke, som du kan være med å konkurrere om. Om du velger å beholde premien selv, eller gi den bort som en gave, er opp til deg. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen ditt svar på dagens spørsmål i kommentarfeltet under saken og du er med i trekningen om dagens premie. Hver dag trekkes dagens vinner og i slutten av sende ut premier.

Dagens premie er to gavekort hos Miinto.no. Det ene gavekortet er fra Follestad på 500 kr og det andre er fra Jewels of Norway på 799 kr. I dagens luke trekker vi to heldige vinnere, som får vært sitt gavekort. For å delta i dagens konkurranse legger du igjen ditt svar i kommentarfeltet under.

Dagens spørsmål: Hvilken britisk kleskjede avsluttet tidligere i høst et langt samarbeid med supermodellen Kate Moss?

Svaret finner du i en av sakene på minMote.

Julekalenderen starter 1. desember og varer til og med 24.desember.

Publisert:

Finn mer innhold om: