Skal du i bryllup? Her er kjoletipsene

Bryllupssesongen er over oss for fullt og butikke bugner av egnende kjoler. minMote gir deg her tips til det perfekte antrekket som gjest.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Bohemsk stil

Flere og flere velger utradisjonelle steder å gifte seg på, og både strender og blomsterhager er flittig brut. Dette gir en mer avslappet ramme rundt bryllupet enn de tradisjonelle kirkebryllupene. Da passer det seg med en mer avslappet antrekk. Gå for lange, uformelle kjoler. Gjerne med mønster og sterke farger. Velger du et løst snitt vil du få en behagelig dag.

Styling-tips: Bomhemske maxikjoler gjør seg best sammen med kilehælsandaler eller flate sandaler. Det egner seg spesielt godt om du for eksempel skal i et hagebryllup. Utslått hår med myke bølger og enkle smykker setter prikken over i-en.

LES OGSÅ: Dette mener gutta om biknien din

Klassisk stil

Kirkebryllup er fortsatt den mest populære måten å smis i hymnens lenker på. Skal du i formiddagsbryllup til et klassiskt par er kjoler med enkle linjer i dus fargeskala et sikkert stikk. Gå for kjoler som både mormor og tante vil like. Hold kløft og paljetter til et minimum.

Styling-tips: Unngå å bli kjedelig med flott tilbehør og skyhøye hæler. Store «statment»- øredobber og en stilig clutch setter personlig preg på den dempede stilen.

Trendy stil

Er du av den trendy typen som liker sesongens hotteste merker er det mange designere som lager kjoler som egner seg ypperlig i bryllup. Ha i bakhodet at du sikkert vil bruke kjolen mer enn en gang, så styr derfor unna de mest sesongbetonte «it»-kjolene. Gå heller for en designerkjole med både tidløst snitt og klassisk farge som kan brukes om igjen med nytt tilbehør. På den måte kan du også rettferdiggjøre dyrere kjøp.

Styling-tips: Det heteste tilbehøret denne sesongen er neonfarget tilbehør, så sett farge på antrekket med en knall farge du liker, og hold sminken til et enkelt minimum.

LES OGSÅ: Hva har disse kjolene til felles?

LES OGSÅ: Angelina Jolie er årets Hollywood-brud-hvordan blir brudekjolen?

Publisert:

Finn mer innhold om: