Sexy og orientalsk - sjekk norske Peter Dundas' nye Pucci-kolleksjon

Lørdag dundret Peter Dundas' modeller ned catwalken i Milano. Den nye Pucci-kolleksjonen er både elegant, sexy og orientalsk.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Moteuken i Milano er i full gang og kronprinsesse Mette-Marits favorittdesigner fortsetter å imponere moteeliten med sin avslørende design i silke og chiffon.

Neste vår og sommer vil nordmannen kle kvinner i florlette, transparente kreasjoner i en klassisk fargepalett der svart, hvitt, lysegrønt og blått er representert. Ønsker man å la seg inspirere av modellenes uttrykk, skal sminken være dus og naturlig og håret halvveis oppsatt i en løs knute.

LES OGSÅ: Stjernene kjempet om oppmerksomhet – her er bildene fra Emmy Awards

Dundas' fascinasjon for det orientalske er godt synlig i kolleksjonen Flere av hans nye kreasjoner er dekket med ulike moderniserte, asiatiske broderier. Snittet på flere av kjolene og overdelene var i tillegg kimonoliknende.

— Peter Dundas' design for Pucci er som vanlig svært feminin og sexy. Denne gangen har han latt seg inspirerer av Østen - noe som kommer tydelig frem i både material-, mønster- og fargevalg, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Hun lar seg imponere av designerens evne til å fornye seg, uten å gi slipp på Pucci-identiteten.

— De gjennomsiktige kjolene kan minne om de vi så i forrige kolleksjon, men nå har de fått et nytt mønster. Snittene er også typisk Pucci, og de sensuelle undertonene er like sterke som i tidligere kolleksjoner, avslutter Huanca Vold.

LES OGSÅ: Alice Dellal viste alt: – Dette trikset er billig

LES OSGÅ: Alexia Bohwim: – Jeg driter i hva folk sier

Publisert:

Finn mer innhold om: