Tone Damli Aaberge kåret til årets best kledde kvinne

Superparet Aksel Hennie og kjæresten Tone Damli Aaberge kuppet showet med et smellkyss på scenen under gårsdagens motefest.  

Rikke Monsen
Publisert:

Under Costume Awards i går kveld fikk Tone Damli Aaberge tittelen Norges best kledde kvinne, sammen med Norges best kledde mann Daniel Franck.

- Jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv. Dette er den første prisen jeg har fått, strålte Tone etter at hun mottok den gjeve prisen.

- Det er så mange andre jenter som kler seg så bra, men i år var det kanskje min tur. Jeg gjør iallefall så godt jeg kan.

Hennes kjære Aksel Hennie fulgte selvsagt med på prisutdelingen i går kveld, og han delte ut pris. Mest oppmerksomhet fikk paret da de slo til med et ekte Hollywood-kyss foran alle i kulturkirken Jacob hvor festaftenen fant sted.

Tone Damli Aaberge har hatt et spennende år både personlig, karrieremessig og på motefronten. Hun har spist middag med Beckham, utgitt nytt album og jobbet med USA-lansering.

Kjæresten kuppet motefest! Se bildespesial her!

Kjærligheten gjør stilen

Et minneverdig øyeblikk i året som gikk var da Aksel dukket opp med Tone på slottsmiddag. Hun var iført en fotsid, mørk lilla kjole med dyp utrigning og ga mersmak hos moteekspertene. Ved siden av dette er Tone alltid en vinner på rød løper, og på spørsmål om hva som er hemmeligheten bak hennes «million dollar-look» avslørte hun under «Karate Kid»-premieren i sommer hvorfor hun alltid treffer blink.

- Jeg er bare glad, og da tror jeg kanskje at jeg stråler, fortalte hun forelsket til VG.

Mette-Marit glitrer om kapp med juvelene.Se bildene her.

Elsker norsk design

Tone er veldig glad i norsk design og favorittdesigneren er Iselin Engan. Hun har også fått en Cecilie Melli-kjole oppkalt etter seg som hun brukte på rød løper i Berlin. Når hun deltok i Grand Prix fikk hun dessuten mye oppmerksomhet for den korte, utringede rosa kjolen som var designet av Norah Farah. Senest i høst var Tone også tilstede på norske Kristian Aadneviks visning i London. Sangstjernen fra Sogndal pleier dessuten å gjeste moteshow og butikkåpninger.

Det er ikke bare med klær Tone har fått oppmerksomhet i det forrige året. Da hun stilte uten en tråd i Costume ble det i ettertid skrevet at bladet hadde retusjert vekk undertøyet sangerinnen hadde på seg.

Tone støtter Kristian Aadnevik i London.Les mer her!

Under forrige Costume Awards var det Jenny Skavlan og Sivert Høyem som tok hjem prisen for best kledde.

Nominerte:

Best kledde kvinne:

Jenny Skavlan

Hanneli Mustaparta

Tone Damli Aaberge

Samsaya

Celina Midelfart

Charlotte Thorstvedt

Lise Karlsnes

Mariann Thomassen

Maria Mena

Maria Skappel

Linnea Dale

Haddy N'jie

Marthe Krogh

Best kledde mann:

Aksel Lund Svindal

Daniel Franck

Lars Vaular

Sondre Lerche

Petter Stordalen

Odd-Magnus Williamson

Andreas Ygre Wiig

Espen Lind

Ari Behn

Peter Peters

Anders Danielsen Lie

Jan Haudemann

Relevante artikler videre:

Norsk blogger kan vinne stylistoppdrag og livslang klesrabatt.Les mer her!

Skal du på fest?Slik sminker du øynene dine!

Få inspirasjon fra «Gossip Girl»-stilen!Se bildene her!

Publisert: