Sjekk kronprinsesse Victorias nye look - på moteuken i Stockholm i svensk design

Kronprinsesse Victoria har kastet glans over moteuken i Stockholm, og vist seg i hipp og eksklusiv design.

Tidligere denne uken var det en storslått åpning av den svenske moteuken i Stockholm. Åpningen fant sted i en av de store salongene på det trendy utestedet Berns. Hele den svenske moteeliten var på plass da kronprinsessen holdt åpningstalen for sesongens store motefest.

For anledningen var hun iført en beige, knelang silkekreasjon med blomsterrosett på skulderen. På føttene hadde hun et av verdens mest ettertraktede sandaler fra det franske motehuset Yves Saint Laurent. Kronprinsessen fikk under åpningen med seg couture-visningen til designeren Fadi el Khoury.

– Vi er fornøyde og stolte over at kronprinsesse Victoria åpnet Mercedes-Benz Fashion Week. Kronprinsessens engasjement og tilstedeværelse gir uken prestisje, spesielt internasjonalt, sier Gunilla Grübb fra Association of Swedish Fashion Brands i en pressemelding.

LES OGSÅ: Dette snittet fremhever figuren din: – Man kan se utrolig feminin og sexy ut

Kronprinsessen har deltatt ved flere tilstelninger under moteuken. Da hun dukket opp på utdelingen av den gjeve prisen «Polarprisen», valgte hun et oppsiktsvekkende, gult antrekk fra Altewai Saome. Det svenske merket har tidligere blir hypet av store motebloggere som Elin Kling og Columbine Smille. Antrekket ble kombinert med et svart smykke fra H&Ms Marni-kolleksjon samt matchende sko og clutch.

Både kronprinsesse Victoria og vår egen kronprinsesse Mette-Marit har interesse for mote. De har begge vist seg i forbindelse med sine lands moteuker.

Selv om både førstedamen Michelle Obama og hertuginne Kate også har fascinasjon for design og klær, har de ifølge Huffington Post foreløpig ikke kastet glans over hverken New York Fashion Week eller London Fashion Week.

LES OGSÅ: Dette snittet fremhever figuren din: – Man kan se utrolig feminin og sexy ut

LES OGSÅ: Designeren bak Berdals Amanda-kjole: – Utringningen er min skyld

Hvordan var din opplevelse i dag?