Heidi Klum byttet kjole åtte ganger

Heidi Klum (39) viste seg i hele åtte kjoler, da hun i helgen var vertinne under MTV Europe Music Awards.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Søndag kveld gikk årets MTV Europe Music Awards av stabelen i Frankfurt. Den gjeve prisutdelingen ble ledet av supermodellen Heidi Klum. For anledningen var hun kun iført kreasjoner fra det italienske motehuset Versace, og i løpet av prisutdelingen viste Klum seg i hele åtte ulike antrekk. Kreasjonene var hovedsakelig fra motehusets høst- og vinterkolleksjon, men Klum viste seg også i et par plagg som ikke kommer for salg før til våren.

– Antrekkene til Heidi Klum har nok en samlet verdi på flere hundre tusen kroner. Bare den hvite haute couture-kjolen hun åpnet showet med, koster nok alene over 100.000 kroner, sier Geir Ivar Nordli, rektor ved designskolen Esmod.

Rektoren forteller at det er helt vanlig at designere og store motehus promoterer seg selv på denne måten.

– Det å kle opp celebre personligheter til store arrangementer er en av de sterskeste markedsføringsverktøyene designere har. Å låne Klum åtte antrekk har stor reklameverdi for Versace, avslutter Nordli som tror Versace når en ny målgruppe ved å kle opp Klum til MTV-utdelingen.

LES OGSÅ: Stylingtips til menn med lite hår

På pressekonferansen var firebarnsmoren iført en lårkort kreasjon til om lag 25. 000 kroner, men da hun ankom den røde løperen før prisutdelingen, hadde hun på seg turkist fra topp til tå - et antrekk Klum stjal showet med.

Supermodellen åpnet selve showet iført en hvit chiffonkjole fra Versaces haute couture-kolleksjon. Hun kombinerte den med lange skinnhansker, hatt og iøynefallende øredobber. Antrekk nummer to var en oransje silkekreasjon med blondedetaljer og belte i livet. Kjolen, som tilhører vår- og sommerkolleksjonen 2013, kombinerte hun med skyhøye gladiator-inspirerte pumps.

Den tredje kjolen hun viste seg i var en lys blå batikkjole med høy splitt. Deretter skiftet hun til en trenchcoat i skinn med beige blondedetaljer, før hun igjen skiftet til en avslørende, sennepsgul kjole med skinnstropper og nagler.

Klum rundet av showet i en svart minikjole med beige blonder, ikke ulik trenchcoaten hun bar tidligere i showet. Også denne kreasjonen ble kombinert med gladiator-inspirerte pumps.

LES OGSÅ: Hold varmen i sesongens heteste fuskepels

LES OGSÅ: Sexy tobarnsmødre stjal showet på veldedighetsgalla

Publisert: