Nyheter

Begge kåret til «mest sexy kvinne» - hvem fortjener tittelen?

Mila Kunis (29) og Miranda Kerr (29) er blitt kåret til «årets mest sexy kvinne» i hver sine utgaver av Esquire Magazine. Hvem fortjener tittelen? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Skal man kåre «årets mest sexy kvinne» kan tittelen kun gå til en person, men den britiske og den amerikanske utgaven av herremagasinet Esquire har ikke blitt enige. Mens den britiske utgaven har gitt tittelen til den australske undertøysmodellen Kerr, har den amerikanske satset på den amerikanske skuespillerinnen med ukrainsk opphav - Mila Kunis.

LES OGSÅ: Kate Moss gråt før nakenbildene

Kerr er en av verdens mest omtalte undertøysmodeller og en gjenganger i de eksklusive moteshowene til undertøysgiganten Victoria's Secret. Hun er gift og har en sønn med «Ringenes herre»- skuespilleren Orlando Bloom. I den britiske utgaven av magasinet er hun avbildet i forførende positurer iført blant annet blondeundertøy og pels. På forsiden er hun kun iført en liten blondetruse.

Kunis er kjent fra blant annet «That '70s Show» og filmer som «Black Swan» og «Friends with Benefits». I den amerikanske utgaven av magasinet er hun avbildet i sexy undertøy liggende mellom sateng- og silkelakener, mens hun på forsiden poserer toppløs i åletrange, svarte skinnbukser.

LES OGSÅ: Slik kopierer du «James Bond»-sminken

LES OGSÅ: Se Russlands Paris Hiltons ekstreme forvandling

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller
  2. Undertøy
  3. Miranda Kerr
  4. Mila Kunis
  5. sexy

Relaterte artikler

NYHETER

Forside skaper massive reaksjoner: – Gjør meg så sint

NYHETER

Beyoncé skaper motehistorie

NYHETER

Kim og Kanye på ny prestisjeforside

NYHETER

Beckham-sønn følger i foreldrenes fotspor

NYHETER

Her er moteikonene Bieber og Bloom skal ha kranglet om

NYHETER

Hertuginne Meghan blir gjesteredaktør i Vogue

NYHETER

Elle får kritikk for Melissa McCarthy-forsiden