Fra uskyldsblond til femme fatale - Sjekk Britneys nye sveis

Britney Spears (31) hadde utringning til midt på magen, men likevel var det den nye hårfargen alle snakket om dagen etter Oscar-festen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Artisten stilte nemlig Elton Johns legendariske Oscar-fest med nyfarget hår. Britney har siden hun slo gjennom som tenåring vært kjent for sine blonde lokker, men har nå gått over til en sjokoladebrun farge. Det glansfulle håret så helt nyfarget ut, og ble matchet med sexy, sotede øyne og kveldens store skjønnhetstrend - nude lepper.

Den nye frisyren tok dessuten oppmerksomheten vekk fra Britneys dristige kjole, som kommer fra luksusmerket Michael Cinco Couture. Dt er mer enn hva man kan si om Heidi Klum, som knapt skjulte det aller mest nødvendige i sin Julien McDonald-kjole. Den og resten av kjolene fra Oscar-nachspielet kan du se her.

Hårstylist og skjønnhetssalongeier Andrés Kløvstad er imidlertid ikke imponert over Britneys nye look.

- Britney er jo naturlig brunette, så hun kan absolutt komme unna med mørkere hår enn vi er vant til å se henne med. Problemet her er at håret mangler spill, og har samme farge over hele. Da blir det kjedelig, unaturlig og litt parykk-aktig, sier Kløvstad, som også er sikker på at artisten bruker «hair extentions».

- Det naturlige er ofte det fineste, og alle har i utgangspunktet litt forskjellige fargetoner i håret. Så her burde hun lagt på litt striper, fortsetter han.

Den mørke hårfargen er et langt skritt vekk fra de blonde lokkene vi er vant til å se Britney med. Da hun slo gjennom som uskyldig skolepike med monsterhiten «hit Me Baby One More Time» hadde hun langt hår med blonde striper. Siden den gang har håret vært både skulderlangt og kort, og Britney har alltid vært en fan av rettetangen.

Siden hun gjorde comeback som dommer i «X Factor» har hun holdt på den blonde fargen og dessuten fått en forkjærlighet for store Hollywood-krøller.

minMote har samlet noen av de ulike frisyrene popstjernen har hatt gjennom årene:

Publisert: