Nyheter

Miley Cyrus og Dolce & Gabbana i krangel på Instagram

«På grunn av din dumme kommentar kommer vi aldri til å jobbe med han igjen», konstanterte Stefano Gabbana og siktet til Miley Cyrus' lillebror.

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:
Miley og Stefano

Miley Cyrus. Foto: Getty Images

Miley og Stefano

Stefano Gabbana (t.v) og Domenico Dolce. Foto: Getty Images

Miley Cyrus har aldri gitt uttrykk for at hun er lavmælt og redd for å si hva hun mener. Det ble enda tydeligere da hun postet et bilde av lillebroren sin Braison som har gått sitt første catwalkshow for det italienske luksusmerket Dolce & Gabbana nylig.

Først skrøt hun og gratulerte lillebroren med modelldebuten:

«Gratulerer @braisonccyrus med å gå ditt første moteshow.... Det har aldri vært lillebroren min sin drøm å bli modell, fordi han er en av de mest talentfulle musikerne jeg har hørt noen gang. MEN det er en Cyrus-tradisjon som familie å prøve alt en gang, og omfavne muligheter utenfor komfortsonen. Vi tror på å prøve noe nytt hver dag! Jeg elsker deg Prince Suga Bear og seriøst gratulerer med opplevelsen! Jeg er alltid så stolt av deg.... Fra Nashville til Italia! ️👑❤️👑❤️❤️».

Så benyttet 24-åringen anledningen til å si seg uenig med designerduoens politiske synspunkter.

Les også: Gigi Hadid beklager Melania Trump-parodi

Konservative og trangsynte

Stefano Gabbana og Domenico Dolce, som er et par, uttalte i 2015 at de var i mot homofilt ekteskap og at homofile skulle få barn - både ved hjelp av surrogati og adopsjon. Dette gjorde at kjendiser som Victoria Beckham og Elton John gikk ut i media og boikottet merket for å være trangsynte og konservative. Senere beklaget D&G uttalelsene i Vogue.

De siste månedene har den italienske duoen kledd opp førstedame Melania Trump ved en rekke anledninger, til tross for at flere kjendisdesignere nekter å la Trump gå kledd i deres design. Dette førte til at Dolce & Gabbana svarte med å trykke opp t-skjorter med påskriften: #boycottDolce&Gabbana.

NYHETER

Luksuskjede dropper Ivanka Trumps klesmerke

3. februar 2017

Miley er åpent liberal og avsluttet skryteinnlegget på Instagram med å si følgende: PS! D&G, jeg er STERKT uenig med politikken deres fører. Men jeg støtter bedriftens innsats for å løfte unge kunstnere frem og gi dem en plattform til å skinne så alle kan se!

Boikotter Mileys bror

Det tok ikke lang tid før den mest frittalende av dem, Stefano Gabbana, kommenterte «Ignorant!!!» under innlegget, og: «På grunn av din dumme kommentar kommer vi aldri til å jobbe med han igjen».

For å toppe det hele delte Stefano Gabbana Mileys bilde av broren og skrev:

«Vi er italienske og vi bryr oss ikke om politikk, hvert fall ikke USA sin politikk. Vi lager kjoler, og hvis du prøver å fremme et politisk standpunkt i et innlegg, er det bare ignorant. Vi trenger ikke kommentarene - eller innleggene dine, så neste gang vennligst ignorer oss! #boycottdolcegabbana ️😂😂😂😂❤️»

Publisert:

Les også

  1. Boikotter butikker som fører Trumps merkevarer

    17. november 2016

  2. Hele oversikten: Dette hadde Melania Trump på seg på sin første utenlandstur som førstedame

    29. mai 2017

  3. Donald Trump slår tilbake mot Tom Ford

    19. januar 2017

Relaterte artikler

NYHETER

Kim Kardashian West slettet Insta-reklame for kontroversielt luksusmerke

NYHETER

Dolce & Gabbana i hardt vær – avlyser gigantisk moteshow

NYHETER

Åtte motekontroverser som preget 2018

KJENDIS

Melania Trump fyller 50 år: Fra modell til førstedame

KJENDIS

Se Melania Trumps stilutvikling

NYHETER

Kim Kardashian med ny karriere: Solgte ut sminkekolleksjon på to timer

NYHETER

Paris Jackson lander sitt første Vogue-cover