Miley Cyrus og Dolce & Gabbana i krangel på Instagram

Miley og Stefano

«På grunn av din dumme kommentar kommer vi aldri til å jobbe med han igjen», konstanterte Stefano Gabbana og siktet til Miley Cyrus' lillebror.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Miley og Stefano

Miley Cyrus. Foto: Getty Images

Miley og Stefano

Stefano Gabbana (t.v) og Domenico Dolce. Foto: Getty Images

Miley Cyrus har aldri gitt uttrykk for at hun er lavmælt og redd for å si hva hun mener. Det ble enda tydeligere da hun postet et bilde av lillebroren sin Braison som har gått sitt første catwalkshow for det italienske luksusmerket Dolce & Gabbana nylig.

Først skrøt hun og gratulerte lillebroren med modelldebuten:

«Gratulerer @braisonccyrus med å gå ditt første moteshow.... Det har aldri vært lillebroren min sin drøm å bli modell, fordi han er en av de mest talentfulle musikerne jeg har hørt noen gang. MEN det er en Cyrus-tradisjon som familie å prøve alt en gang, og omfavne muligheter utenfor komfortsonen. Vi tror på å prøve noe nytt hver dag! Jeg elsker deg Prince Suga Bear og seriøst gratulerer med opplevelsen! Jeg er alltid så stolt av deg.... Fra Nashville til Italia! ️👑❤️👑❤️❤️».

Så benyttet 24-åringen anledningen til å si seg uenig med designerduoens politiske synspunkter.

Les også: Gigi Hadid beklager Melania Trump-parodi

untitled link

Konservative og trangsynte

Stefano Gabbana og Domenico Dolce, som er et par, uttalte i 2015 at de var i mot homofilt ekteskap og at homofile skulle få barn - både ved hjelp av surrogati og adopsjon. Dette gjorde at kjendiser som Victoria Beckham og Elton John gikk ut i media og boikottet merket for å være trangsynte og konservative. Senere beklaget D&G uttalelsene i Vogue.

De siste månedene har den italienske duoen kledd opp førstedame Melania Trump ved en rekke anledninger, til tross for at flere kjendisdesignere nekter å la Trump gå kledd i deres design. Dette førte til at Dolce & Gabbana svarte med å trykke opp t-skjorter med påskriften: #boycottDolce&Gabbana.

NYHETER

Luksuskjede dropper Ivanka Trumps klesmerke

untitled link

Miley er åpent liberal og avsluttet skryteinnlegget på Instagram med å si følgende: PS! D&G, jeg er STERKT uenig med politikken deres fører. Men jeg støtter bedriftens innsats for å løfte unge kunstnere frem og gi dem en plattform til å skinne så alle kan se!

Boikotter Mileys bror

Det tok ikke lang tid før den mest frittalende av dem, Stefano Gabbana, kommenterte «Ignorant!!!» under innlegget, og: «På grunn av din dumme kommentar kommer vi aldri til å jobbe med han igjen».

For å toppe det hele delte Stefano Gabbana Mileys bilde av broren og skrev:

«Vi er italienske og vi bryr oss ikke om politikk, hvert fall ikke USA sin politikk. Vi lager kjoler, og hvis du prøver å fremme et politisk standpunkt i et innlegg, er det bare ignorant. Vi trenger ikke kommentarene - eller innleggene dine, så neste gang vennligst ignorer oss! #boycottdolcegabbana ️😂😂😂😂❤️»

untitled link
Publisert: