Lila Moss (18) debuterte på catwalken

RETRO: Lila Grace Moss på catwalken for Miu Miu. Foto: Miu Miu.

Følger i mamma Kate Moss' (46) fotspor.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Lila Grace Moss har lenge prøvd seg i modellbransjen, og blitt spådd til å bli den neste supermodellen.
Debuten på catwalken skjedde for Miu Miu under moteuken i Paris.

– Takk for at dere lot meg debutere i det mest fantastiske showet, skriver hun på Instagram.

Moss gikk på catwalken i tre forskjellige antrekk. Et med kort gult skjørt og rosa magetopp, det andre med en blå babydoll-kjole med gul sløyfe og det siste med en sporty dressjakke over et glitrende miniskjørt. Sminken var holdt naturlig, men legg merke til hakket som ble sminket inn i brynet.

Foto: Miu Miu.

Miu Miu er Pradas søstermerke, som er kjent for sine feminine og lekne antrekk. Selve catwalken var i en tom sportsarena hvor «Miu Miu Sports Club» ble rigget opp. Gjestene fulgte visningen, som ble spilt inn i Milano, digitalt.

KJENDIS

Sjekk Kate Moss' stilforvandling

Foto: Miu Miu.

Lila Grace er datter av Jefferson Hack (49) og Kate Moss. Kate Moss er kjent som en av tidenes mest berømte supermodeller. Lila Grace er signert på morens modellbyrå, og har allerede prydet flere magasincover og vært med i kampanjer. Allerede som 13-åring var hun på forsiden av Vogue Italia. Jefferson Hack er grunnleggeren av magasinet Dazed, hvor datteren har vært forsidemodell.

NYHETER

SE LIKHETEN! KATE MOSS TOK MED DATTEREN PÅ MOTESHOW

Foto: Miu Miu.
SUPERMODELL-MAMMA: Kate Moss debuterte på catwalken i 1992, og ble etter dette en av verdens største supermodeller. Foto: Angela Weiss / AFP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.