Lady Gaga kler seg livsfarlig

Lady Gaga risikerer livet for å gå med sine oppsiktsvekkende antrekk.

Mari Glans
Publisert:

Popstjernen Lady Gaga har blitt kjent for sine ekstreme antrekk, som ofte ser alt annet enn behagelige ut å ha på seg. Men selv om hun gjerne lider for moten, tok hun antrekket sitt litt for langt ut da hun nylig skulle fly fra London til Los Angeles. Lady Gaga hadde på seg et antrekk fra nylig avdøde Alexander Mcqueen, komplett med skyhøye blå platåsko.

Kjolen var en svart og gul-stripete kjole i lakk, og sammen med skoene gjorde antrekket at blodsirkulasjonen til Lady Gaga ble dårlig under flyturen. Hun fikk etter hvert tidlige symptomer på blodpropp. Leggene hennes svulmet opp og popstjernen klagde over at hun hadde vondt i beina. Men kjolen og skoene ville hun ikke ta av seg.

Sko som vekker oppsikt!Se de spesielle skoene fra Alexander Mcqueen

Symptomer på blodpropp

Flypersonalet fryktet etter hvert for livet til popstjernen, og ba Lady Gaga om å bytte til et annet antrekk. Popstjernen fikk beskjed om at hvis hun ikke skiftet raskt, kunne hun risikere langvarige skader som følge av blodproppen.

Etter som smertene økte, gikk Gaga etter hvert med på å kle på seg noe annet. Hun trengte i tillegg hjelp til å komme seg ut av den trange kjolen, og skal ha vært spesielt irritert over å ha blitt nødt til å ta av seg skoene fra Alexander Mcqueen.

- Gaga hadde stor risiko for å få blodpropp, så hun ble rådet til å bytte klær. Antrekket var så avansert at hun trengte hjelp til å komme seg ut av kjolen. Hun var sur for at hun måtte skifte, siden hun hadde på seg klærne for å hedre sin venn Alexander Mcqueen, sier en i flypersonalet til The Sun.

Like før episoden deltok Lady Gaga på det britiske talkshowet «Friday Night With Jonathan Ross», hvor hun ble spurt om sin store lidenskap for mote.

- Jeg vil heller dø enn at fansen skal se meg uten høye hæler, fortalte Lady Gaga, ifølge BBC.

Lady Gaga i Alexander Mcqueen. Antrekket stjal showet!

Relevante artikler videre:

Skal du på fest?Prøv en kul partymakeup

Alle jenter bruker mascara!Finn du riktig mascara for deg

Liker du knallfarger?Slik bruker du dem

Smink deg som verdens mest sexy!Stjel looken til Megan Fox

Publisert:

Finn mer innhold om: