Nyheter

Lena Dunham digger norsk designer

FREMMER GIMNES: Lena Dunham brukte Edda Gimnes design under en boklansering tirsdag. På Instagram sin tagget hun den unge designeren og la ut film av kjolen. Foto: Getty Images.

Multitalentet Lena Dunham fremmer en norske Edda Gimnes på Instagram.

  • Malene Emilie Rustad
Publisert:

Filmskaper, forfatter, skuespiller og alt-mulig-kvinne Lena Dunham er kjent for å skape debatt i samfunnet, og for å fremme feminisme og et postivt kroppsbilde blant unge jenter. Hun elsker også mote og er ikke redd for å pynte seg.

I natt delte hun et bilde av seg selv på Instagram med en nydelig rosa kjole med tynne stropper og glitter. Plagget er fra den unge norske designeren Edda Gimnes.

Dunham tagget den norske designeren i bildet:

Gimnes ble veldig glad da hun så hva Dunham hadde gjort.

– Jeg synes det er veldig gøy at Lena Dunham går med designet mitt. Hun har vært på toppen av lista mi lenge fordi hun står for gode verdier og setter fokus på ting som er viktige i dagens samfunn, sier Gimnes til MinMote.

– Hun er også morsom og har en kul «attitude», legger hun til.

BRUD

NORSK DESIGNER GJØR SUKSESS MED SELSKAPSKJOLER.

I tillegg til å legge ut et bilde av seg selv i kjolen, la Dunham også ut en Instagram-historie hvor hun poserer i kjolen og skriver at den er fra Edda Gimnes:

@lenadunham

Den norske designeren Edda Gimnes er bare 26 år gammel, men gjør det allerede stort. I 2015 havnet hun på New York Times talentliste.

Siden har hun gjort internasjonal karriere og fått flere prestisjetunge priser. Store motemagasiner som Vogue, ELLE, InStyle og WWD har lagt merke til den unge designeren.

Gimnes har en bachelorgrad i klesdesign fra prestisjetunge London College of Fashion, hvor hun har gått på Womens Wear-linjen.

Publisert:

Les også

Relaterte artikler

NYHETER

Lady Gaga valgte norsk design

KJENDIS

Se Cardi B i norsk design

NYHETER

Edda Gimnes i semifinalen til prestisjepris

NYHETER

Edda Gimnes om drømmejobben: – Det er beintøft

MOTE

Norsk designer beskylder motehus for plagiat

NYHETER

Sjekk likheten: Har Kylie Jenner kopiert norsk influencer?

NYHETER

Gigi Hadid i norsk design for femte gang