Derfor bruker Meghan sko som er for store

TRIKS I ERMET: Hertuginne Meghan har hatt mange offisielle oppdrag den siste tiden. For å hjelpe føttene i høye hæler velger hun ofte sko som er en størrelse for store. Foto: Reuters.

De kongeliges triks mot gnagsår er avslørt.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Om du ser ekstra nøye etter kan du se at hertuginne Meghan ofte bruker sko som er et nummer eller to for store.

Nå skal grunnen være avslørt, ifølge The Sun.

For de ekstra lange dagene på høye hæler velger hun ofte sko som er en størrelse for store for å unngå gnagsår, mener avisens moteekspert.

NYHETER

Er dette hertuginne Meghans nye favorittdesigner?

OFFISIELLE OPPDRAG: Hertuginne Meghan brukte pumps som så ut til å være en størrelse for store på galoppbanen i Ascot. Foto: Reuters.

For å gjøre skoene mer komfortable legger hun et lag bomull i tuppen av skoen, som hun kan ta bort ettersom føttene hovner opp.

NYHETER

MEGHAN MARKLE OG DIANA

Videre hevder hun at dette er triks mange kjendiser benytter seg av på den røde løperen.

EKSTRA PLASS: Her er et nærbilde av Meghans sko den dagen prins Harry annonserte forlovelsen. Man kan tydelig se at det er ekstra plass bak i hælkappen. Foto: Getty Images.
TRIKS: Her er Meghan under et oppdrag i Birmingham. De svarte pumpsene har litt ekstra plass for å motvirke gnagsår. Foto: Getty Images.
I HØYE HÆLER: Hertuginne Meghan bruker ofte pumps med heler på rundt 10 centimeters høyde. Foto: Getty Images.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.