Nyheter

Isabella «Blondinbella» Löwengrip: – En dag av gangen som gjelder

TØFF PERIODE: Isabella Löwengrip forteller om at hun har møtt mye motgang i karrieren de siste to årene i nytt blogginnlegg. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix

Influenceren og businesskvinner (28) forteller om tøffe tider.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Under et innlegg med tittelen «Mitt modigste innlegg noensinne» åpner Isabella Löwengrip opp om de siste to og et halvt årene, som ifølge bloggeren er den tøffeste perioden hun har gått igjennom i sin karriere.

Hun oppsummerer en lang rekke businessplaner som ikke har gått som hun har tenkt, med alt fra en feilvurdering rundt investering i kryptovaluta til at innflyttingen i nye kontorlokaler ikke ble som hun hadde sett for seg og en virtuell influencer som ifølge henne selv ligner på «Shrek».
Ifølge Löwengrip ble hun også bedt om å starte den skandinaviske utgaven av motemagasinet Vogue, men at planene gikk i vasken etter månedsvis med jobbing.

Husker du? Löwengrip kjøpte hus for nær 30. mill.!
Löwengrip har lenge snakket om at hun vil flytte businessen til USA, og har allerede skaffet en leilighet i storbyen og flagget at Sverige ikke lenger er stort nok for henne.

– Jeg har nok aldri vært i Stockholm så mye som jeg har vært denne høsten. Visumet venter, men jeg vet ikke lenger om det er den rette tingen å gjøre, skriver hun i innlegget.

I tillegg til businessproblemene har de siste årene også vært preget av et turbulent kjærlighetsliv, hvor hun også skal ha vært utsatt for en stalker.

En av influencerens viktigste virke er skjønnhetsmerket Löwengrip. De siste årene har hun jobbet for å lansere merket på verdensbasis, med Australia, Saudi-Arabia, Kina og Russland som markeder, men at hun nå også legger disse verdensplanene på is.

– Nå er tilfellet at ting ikke har gått som forventet. Ikke i det hele tatt. Jeg skal innrømme at jeg ikke er der jeg trodde jeg skulle være. Nå er det oktober, jeg skal snart fylle 29 år og befinner meg i den tøffeste perioden jeg har opplevd i min karriere. Det er en dag av gangen som gjelder, skriver hun.

MANGE PLANER: Isabella Löwengrip forteller at flere av hennes store planer nå legges på is. Foto: Jacopo Raule/Getty Images for Balmain.

Löwengrip skriver videre i innlegget at hun ikke er uberørt selv om det kan virke sånn.

– Det er ikke enkelt å drive selskap når man har så mange som følger med og en stor skare som bare venter på at jeg skal mislykkes, skriver hun åpenhjertig og forteller at hun tidligere har tenkt at hun må vise frem fremgangen sin for å være et godt forbilde, men at dette nå har snudd til det motsatte.

Den siste uken har også den svenske avisen Expressen gransket «Blondinbella» og hevder hun bløffer om suksessen med lesertall som ikke stemmer.

NYHETER

ISABELLA LÖWENGRIP: – HAR IKKE TROEN PÅ PARFORHOLD

Isabella Löwengrip har tidligere hatt ett uttalt mål om å bli verdens mektigste businesskvinne, og da MinMote møtte henne la hun ikke skjul på at hun lever et liv mange liker å kritisere. Hun har også blitt kåret til Sveriges mektigste kvinne i næringslivet.

– Å være en entreprenør er mitt store kall i livet. Nå kjennes verdens mektigste kvinne uhyre langt unna. En liten del av meg vil dra dynen over hodet, men en større del vil aldri gi opp, avslutter hun og skriver at hun håper følgerne vil følge reisen hennes videre.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Isabella Löwengrip åpner opp i sommer-prat

  2. NYHETER

    Isabella Löwengrip: – Jeg trenger å være helt fri

  3. NYHETER

    Sjekk de ville kjolene fra AmFar-gallaen

Relaterte artikler

NYHETER

Isabella Löwengrip nær konkurs – måtte dra i nødbremsen

NYHETER

Isabella «Blondinbella» Löwengrip må selge luksusvilla

NYHETER

«Blondinbella»: Vurderer å trappe ned som influencer

NYHETER

Isabella Löwengrip om depresjon: – Jeg fikk elektrosjokk

NYHETER

Löwengrip om kjæresten: – Aldri følt meg så trygg

NYHETER

Isabella Löwengrip: – Vil ha en vanlig hverdag

NYHETER

Isabella Löwengrip om: Å bli eldre, smellen og den store kjærligheten