Chrissy Teigen på Instagram: – Jeg skal fjerne puppene

FJERNER SILIKONPUPPENE: – Jeg skal fortsatt ha pupper, men de vil inneholde rent fett. Som jo pupper er i utgangspunktet. En dum, mirakuløs pose med fett, skriver Chrissy Teigen på Instagram. Foto: NTB scanpix

Modellen Chrissy Teigen (34) er lei av silikonpuppene, «just over it» , og vil gå tilbake til sitt naturlige jeg.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Modellen Chrissy Teigen postet på Twitter nylig at hun tok en Covid-19-test fordi hun skal operere om kort tid, opplyste hun. Og følgerne ble naturlig nok nysgjerrige.

På Instagram skriver 34-åringen at hun er lei av at silikonpuppene og at hun vil kunne ligge komfortabelt på magen uten at de er i veien.

– Jeg skal operere snart, og mange av dere er veldig nysgjerrige som jeg forstår, så jeg bare sier det: Jeg skal fjerne puppene! De har vært supre i mange år, men nå er jeg bare over dem. Jeg vil kunne zippe igjen glidelåsen på en kjole i min størrelse, ligge på magen og nyte det. No biggie! Så ikke bekymre dere for meg. Det går helt fint, skrev hun og la til:

– Jeg skal fortsatt ha pupper, men de vil inneholde rent fett. Som jo pupper er i utgangspunktet. En dum, mirakuløs pose med fett❤️.

Ville fjerne dem i karanteneperioden

Det var under et bilde av seg selv på Instagram at tobarnsmoren for en tid tilbake hintet om at hun ville fjerne silikonpuppene.

«Gratulerer med 10-årsdagen til puppene mine, og til tennene mine - rest in peace», skrev Teigen under bildet.

Både Kim Kardashian og Lisa Rinna kommenterte med latterkrampe-emojis.

– Men vent, er det ikke etter ti år at vi bør ta dem ut? spurte komikeren Whitney Cummings i kommentarfeltet. Hun referte til anbefalingene fra helsemyndighetene i USA om at silikon i puppene bør byttes ut hvert tiende-femtende år. Det samme anbefaler plastikkirurger i Norge.

Teigen svarte henne:

– Jepp, og jeg vil bare ta dem ut NÅ. Karanteneperioden hadde vært det perfekte tidspunktet, men det er tydeligvis ikke viktig nok for at jeg får gjennomgå kirurgi under pandemien.

Men nå som samfunn over hele verden begynner å lette på restriksjonene, gjelder og så dette Teigens operasjon. Derav Covid-19-testen på Twitter.

Publisert: