Se norske Emma Aars som modell for Gucci

PÅ CATWALKEN: Emma Aars gikk visningen til Gucci Cruise 2020. Foto: Getty Images

– Hele greia var en «klype seg i armen»-opplevelse, forteller it-jenta Emma Aars (23).

Publisert:

Tirsdag kveld hadde Gucci visning av sin cruise 2020-kolleksjon i det historiske Capitolini-museet i Roma, og på catwalken dukket det opp et norsk innslag.

Oslo-jenta Emma Aars gikk nemlig nedover catwalken ikledd en stor, sort hatt, fargerik og rutete kjole og stiletthæler i gull. Hun hadde også på seg store solbriller med hvit innramming, hansker og en veske over den ene skulderen.

– Det var utrolig gøy og nesten helt uvirkelig vakkert! Og uvirkelig at jeg var en del av det. Showet var på musei Capitolini, så jeg var omringet av antikke marmorskulpturer overalt: På catwalken, under fittingen, og da jeg fikk satt på en meter lange extensions. Hele greia var en «klype seg i armen»-opplevelse, og for godt til å være sant, forteller Emma til MinMote.

NORSK MODELL: Emma Aars på visningen til Gucci i Roma ikledd en stor hatt og rutete kjole. Foto: Estrop/Getty Images

Hun forteller at hun ble booket gjennom Instagram.

– Jeg fikk en direktemelding for et par måneder siden av casting directoren for Gucci, som jeg tilfeldigvis hadde truffet på en kafé i New York et par år tidligere. Det kjentes egentlig veldig ut av det blå!

23-åringen har også takket for showet på Instagram hvor hun blant andre har tagget Guccis sjefdesigner Alessandro Michele.

Aars deler blinkskudd og tanker på Instagram under navnet «nicehangover» og har i skrivende stund over 10.000 følgere. Hun er også søsteren til modellen Jacob Aars som blant annet har vært modell for det franske motehuset Celine.

Hun forteller at visning ga mersmak, men kun til en viss grad.

– Hvis jeg utelukkende kan gjøre denne type jobber igjen, så selvsagt! Men jeg merker at selve modellbransjen og hele livsstilen frister veldig lite. Det føles mye mer givende for meg å fokusere på å skrive og studere, så får det heller være unntak fra regelen.

Hun var i godt selskap på Gucci-visningen da stjerner som blant andre Harry Styles, Salma Hayek og Elton John som satt på første rad.

SUPERSTJERNE: Elton John var på plass på Gucci-visningen. Foto: EPA

Gucci har blitt en av de mest populære luksusmerkene for tiden, og er kjent for sin maksimalistiske og vintage-inspirerte design. Denne kolleksjonen var intet unntak og den var fullt med fargerike mønstre, dramatiske solbriller og nyskapende kombinasjoner.

Aars er ikke den eneste norske modellene som har markert seg i det store utland den siste tiden. Eskil Rangnes fikk en pangstart på modellkarrieren da han gikk visningen til Burberry tidligere i år, og tvillingene Gunnhild og Martine Chioko har vært modell for Beyoncé sitt klesmerke.

Publisert: