Cara Delevingne: – Vil ikke være så hemmelighetsfull at folk tror jeg skammer meg

ÅPNER SEG OPP: Cara Delevingne snakker ut om forholdet med Ashley Benson. Foto: Angela Weiss/AFP

Cara Delevingne (27) føler seg klar til å være åpen om forholdet med Ashley Benson (29).

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Cara Delevingne er muligens en av nåtidens aller største supermodeller. Briten har i løpet av karrieren jobbet for de aller største motehusene som Chanel, Dior og Burberry i tillegg til å kapre større og større roller på filmlerretet.

Denne måneden pryder hun forsiden av britiske Elle og har gjort et intervju med magasinet hvor hun forteller at det ikke alltid har vært lett å være åpen når man er i rampelyset – spesielt med tanke på forholdet til kjæresten, skuespiller Ashley Benson.

Selv om det allerede florerte rykter i fjor sommer at de to var et par, har Delevingne holdt forholdet tett til brystet helt til de annonserte det i forbindelse med Pride i sommer.

På spørsmål om hvorfor hun har vært skeptisk til å snakke om forholdet til pressen svarer hun:

– Det er hellig. Jeg skjønner hvorfor folk bryr seg så mye, og jeg vil ikke være så hemmelighetsfull at folk tror jeg skammer meg, sier hun.

SAMMEN PÅ FEST: Cara Delevingne (t.h.) sammen med kjæresten Ashley Benson og venninnen Georgia May Jagger (t.v.) under et arrangement i New York i sommer. Foto: Craig Barritt/AFP

Hun forteller videre at hun nå føler seg mer klar for å snakke om forholdet til skuespilleren som er mest kjent fra rollen i serien «Pretty Little Liars».

– Jeg har aldri vært i et forhold hvor ting har vært veldig offentlig, eller hvor jeg har postet bilder av andre. Men dette føles annerledes. Vi hadde kommet til det punktet hvor vi hadde holdt forholdet hemmelig, eller i hvert fall ikke ønsket oppmerksomhet rundt det, men nå føler jeg at jeg ikke ønsker å ikke føle meg stolt, sier hun.

KJENDIS

Cara Delevingne gjenskapte toppløsbilde

27-åringen, som har vært åpen om at hun i perioder har vært deprimert, sier at hun for tiden er lykkelig.

– Jeg er bare bedre når jeg er forelsket. Det betyr ikke nødvendigvis i noen. Det kan også bety meg selv. Det føles bare utrolig å ikke være alene, og når du møter verden med en annen.

Publisert: