AmfAR-gallaen med norsk stjernedryss

NORSK MØTE: Designer Peter Dundas gir modell Frida Aasen en klem under gallaen, mens artisten Ciara er med på samtalen.

Norsk design, svarte antrekk og Hollywood-glamour preget den røde løperen.

Publisert:

Under filmfestivalen i Cannes mangler det ikke noe når det kommer til røde løpere og premierer. Under gårsdagens veldedighetsgalla amfAR på det megaeksklusive Hotel du Cap-Eden-Roc i Antibes, var det flere norske stjerner på den røde løperen.

Blant dem som dukket opp på rød løper var modell Frida Aasen (27), moteprofil Rawdah Mohamed (30) og laksearving Gustav Magnar Witzøe (29). Også Sophie Spetalen (18) har delt stories fra gallaen på sin Instagram-profil.

Det kan også virke som om det har blitt trukket i noen norske tråder. Modellen Frida Aasen var kledd opp i lang, hvit kjole med snøring fra designeren Peter Dundas. Bilder viser at de to også fikk tid til et møte under gallaen.

HAR SNØRING: Modell Frida Aasen poserer på den røde løperen ikledd kjole fra Peter Dundas.

Den norske designeren Peter Dundas var en selvskreven gjest. På den røde løperen poserte han sammen med ektemannen Evangelo Bousis, artisten Ciara og modell Natasha Poly.

GJENG: Evangelo Bousis, Ciara, Peter Dundas og Natasha Poly på den røde løperen.

Også moteprofilen Rawdah Mohammed og laksearvingen Gustav Magnar Witzøe poserte på den røde løperen. Sistnevnte, som er blant Norges aller rikeste, har flere ganger vist at han har sansen for moteverdenen.

UNIK: Moteprofil Rawdah Mohamed hadde en kreasjon med fjær signert Georges Hobeika. Hun har bemerket seg i motebransjen både her hjemme og internasjonalt for sin stilsans.
STRAM KAR: Laksearving Gustav Magnar Witzøe hadde smoking og kjemmet hår. På ryggen hadde jakken påskriften «Heavenly days». Antrekket er fra motehuset Celine.

Flere Hollywood-stjerner var også til stede under den glamorøse gallaen, og kveldens underholdning inneholdt blant annet opptredener fra Christina Aguilera, Ricky Martin og Charlie XCX.

Igjen var det flere stjerner som hadde gått for svarte looks på den røde løperen. Se antrekkene fra kvelden her:

SPESIELL HÅRSKILL: Sorte antrekk er en populær farge på rød løper, og TikTok-stjerne Charli D'Amelio var selvsagt «on trend» i kjole signert Mônot. Vi kunne ikke unngå å legge merke til det spesielle hårskillet til stjernen, som går i sikksakkmønster. Et lite nikk til Y2K-moten?
ALL BLACK: Ricky Martin holdt det elegant i en sort smoking og skjorte.
SPESIELL: Kjolen til Christina Aguilera var av det spesielle slaget, med slanger i gull rundt ermene.
LANGT SLEP: Charli XCX var blant artistene som sto for kveldens underholdning. Antrekket hun hadde på seg er signert Jean Paul Gaultier couture.
MAKE-UP I FOKUS: Indya Moore i en elegant sort kjole med høy splitt. Den spesielle make-upen ble et skikkelig blikkfang.
HØY SPLITT: Eva Longoria i kjole fra Mônot, med høy splitt og utskjæringer.
LADY IN RED: Nina Dobrev gikk for rødt i et antrekk signert Mônot med dristig utskjæring i front.
VOLUM: Cynthia Erivo kom kledd i en todelt spesiallaget kjole fra Louis Vuitton.
ELEGANT: Cara Delevingne i en sort kjole fra Mônot.
KNÆSJ: Sjokkrosa har blitt en gjenganger på rød løper, og Ciara gikk for en sjokkrosa kjole fra Dundas med matchende hansker.
NATURLIG STYLING: Michelle Rodriguez lot den røde kjolen skinne, og gikk for en dempet styling med naturlig make-up og hår.
FREKK SVEIS: DJ Diplo gikk for en elegant smoking med sløyfe, og spritet opp antrekket med den blå sveisen.
MATCH: Olivia Culpo i rød kjole fra Saint Laurent. Hun matchet kjolen med sko, tilbehør og leppestift i samme nyanse.
GULL: Motehuset Miu Miu står bak denne tettsittende gullkjolen til Vanessa Hudgens. Som fin kontrast til kjolen gikk stjernen for en dramatisk make-up og oppsatt hår.
VOLANGER: Coco Rocha i en kreasjon fra Iris Van Herpen.
KLEDD I NORSK DESIGN: Joan Smalls var også kledd opp av Peter Dundas.
FRESH: Supermodell Candice Swanepoel i rød kjole fra Boss med utskjæring i front. Make-upen holdt hun fresh og naturlig, slik at de knallrød leppene ble et blikkfang.
DEN LILLE SORTE: Den svenske supermodellen Elsa Hosk fremhevet sine lange ben i denne kjolen fra Valentino. Hun stylet kjolen med svarte pumps og hårbånd.
Publisert: