Man skal tidlig krøkes - sjekk Rachel Zoes trendy gutt

Stjernestylist  Rachel Zoe (40) har fått en ny kjekkas å style. Sønnen Skyler (7 måneder) allerede på god vei til å bli en moteriktig ung herremann.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det var en usedvanlig trendy famile som var på trilletur i Los Angeles denne helgen.

Superfashionistaen hadde tatt med mannen Roger Berman og sønnen til Brentwood Country Mart, og lille Skyler var akkurat like velkledd som mor og far.

Sjarmøren hadde fått på seg en moteriktig sixpence i blå og hvit striper som matchet et ellers helhvitt antrekk. Zoe hadde kledd sønnen i piquet-skjorte, strikkegenser og små hvite sko.

Selv hadde Rachel valgt helsvart i LA-solen. TV-kjendisen var som alltid ulastelig antrukket i en sort maxikjole med belte i livet, supertrendy frynseveske og selvsagt skyhøye plattformsandaler.

Se også:Rachel Zoe stiller med 11 kofferteri Paris

Rundt håndleddet hang en eksklusiv klokke og neglene var malt i sexy rødt. Zoe hadde dessuten på seg strikkelue og runde solbriller, mens leppene var i sesongens heteste rødvinsfarge.

Se også:Slik får du Siennas sexy rødvinslepper

Sammen med mannen Roger så den lille familien på tre akkurat passe uanstrengt trendy ur der de spaserte i solskinnet.

Zoe har hatt en travel høst, med både sin egen kleskolleksjon og som selvskreven gjest på føste rad på de største visningene under moteuka i Paris.

Hun hadde da med seg hele 11 kofferter til motehovedstaden, og hun røpet da overfor Huffington Post at hun hadde et enort klasskap fullt av designerklær til lille Skyler.

Det skal med andre ord ikke bli mangel på klær for den lille moteløven.

Se også:Rachel Zoe ble mamma

Les minMote-bloggen her

Publisert: