Scarlett strålte da hun fikk stjerne i Hollywood - slik får du looken

Scarlett Johansson (27) strålte da hun ble hyllet med stjerne nummer 2.470 på Hollywood Walk of Fame tidligere denne uken. minMote gir deg her sminketipsene du trenger for å stjele looken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Skuespillerinnen som er aktuell med filmen «Avengers» fortalte sine fans at hun var meget glad for den ikoniske utmerkelsen på selveste Hollywood Boulevard.

– Denne bransjen, som jeg praktisk talt har vokst opp i, har vært utrolig snill med meg, sa hun til magasinet Marie Claire, og la til:

– Det går ikke en dag på jobb uten at jeg takker min lykkestjerne for å være en skuespiller i jobb.

LES OGSÅ: Kjendisene elsker slangen til 35.000 kroner – hvem kler den best?

Scarlett har vært skuespiller siden hun var 12 år, og har spilt mot store stjerner som Bill Murray, Robert Redford og Billy Bob Thornton. Likevel innrømmer hun til magasinet at utmerkelsen hun mottok aldri var i hennes tanker.

For anleding var Johansson iført en sofistikert svart og og hvit kjole fra Preen og sko fra Christian Louboutin, men det var den i øynefallende frisyren og sminken som vakte mest oppsikt.

Slik får du sminkestilen:

1. Start med en concealer som dekker over eventuelle blå ringer under øynene og andre små ujevnheter. Legg deretter en foundation som er nærmest mulig din egen hudtone. Har du en flott hud, slik som Scarlett, trenger du kun en farget dagkrem - gjerne med solfaktor.

2. Legg deretter en lys rouge fra tinningen og ned mot kinnet. Bland godt ut så du unngår harde overganger.

3. Legg et tynt lag med lyserosa leppestift på leppene, slik at det ser ut som din egen leppefarge. Bruk gjerne en pensel og påfør et tynt lag. Dropp linpiner.

4. På øynene legges et lag med lysegrå, metallisk øyenskygge. Legg bare på selve lokket for å få en nedtonet stil. Påfør deretter en hvit skimmerskygge i øyekroken for å åpne blikket. Bland godt ut. Til slutt påføres et tynt lag med maskara.

5. Fyll i brynene med en dus grå øyenbrynsskygge. Børst deretter gjennom med en liten kost.

LES OGSÅ: Lårkort, frekk og sexy sommermote

SE VIDEO: Fargene som fremhever solbrun sommerhud

Publisert: