Beyoncé stråler med babymage - nå designer hun mammaklær

Superstjernen Beyoncé Knowles (30) vi fortsatt føle seg sexy når hun er gravid. Nå tar hun saken i egne hender og utvider sin kleskolleksjon med mammaklær.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Under moteuka i Paris lanserte Beyoncé og moren Tina Knowles klesskolleksjonen House of Deréon. Med voksende mage har Beyoncé dessuten blitt svært interessert i klær for gravide, noe hun nå jobber med å tilføre merket.

- Det eneste jeg ser etter for tiden er klær som ser bra ut på gravide. Det er så spennende å jobbe med! Jeg elsker å designe klær som får kvinner til å føle seg edgy og sexy mens de er gravide, sier hun til Harpers Bazaar.

Se også:Posh gravid med 16 cm hæler

Hun avslører at hun personlig foretrekker florlette og bølgende stoffer når hun er gravid, mens én ting forblir som før:

- Jeg rocker fortsatt stiletthælene mine, sier hun.

Og det er liten tvil om at Beyoncé har overlatt lite til tilfeldighetene når det gjelder antrekkene den siste tiden. Hun har sett strålende vakker ut ved hver eneste opptreden siden hun annonserte at hun og ektemannen Jay-Z (41) venter barn under MTV Awards i august. Allerede da kunne man skimte en voksende mage under en supereksklusiv Lanvin-kaftan i knall orange.

- Jeg har hatt det veldig gøy med mote i det siste. Jeg har vært gravid på mange eventer nå, sier Beyoncé.

Se også:Victoria Beckham gravid med stil

Den 30 år gamle superstjernen valgte Lanvin også da hun lanserte parfymen «Pulse» på varemagasinet Macy's i New York. Hun bar da en fotsid hvit drømmekjole med fjærdetaljer og poserte like vakker som alltid på den røde løperen.

Beyoncé har heller ikke lagt de åletrange minikjolene på hylla på grunn av graviditeten. Under en annen lanseringsfest for «Pulse» stilte «Bootylicious»-stjernen i en superkort blå paljettkjole, med matchende blazer og sexy pumps fra Christian Louboutin.

- Jeg kan fortsatt kle med feminint og funky, sa hun da til nyhetsbyårået AP.

Se også:Festantrekkene fra MTV Awards

Selv sier hun til Harpers Bazaar at hun lar seg inspirere av Kate Moss, Victoria beckham og Giselle Bündchen.

Når mammaklærne vil bli produsert er ennå ikke klart.

House of Deréon er inspirert av Beyoncés mormor Agnés Deréon og består foreløpig av både hverdagsklær, partyklær treningstøy og sengetøy. Kolleksjonen er ikke til salgs i norske butikker, men for eksempel på Selfridges i London.

Se også:Åtte tips for å kle deg flott som gravid

Se også:Gravide Mirande Kerr stripper for W Magazine

Publisert: