Kjendiskvinnene pyntet seg for Leonardo

En imponerende rekke filmstjerner dukket opp da Leonardo Di Caprio inviterte til kunst- og filmgalla i Los Angeles i helgen.

Camilla Bjørn
Publisert:

Eventet, som var til ære for skuespiller og regissør Clint Eastwood samt kunstneren John Baldessari, ble arrangert på Los Angeles County Museum of Art lørdag - og kveldens vertskap var altså DiCaprio og Eva Chow.

Tanken bak er å støtte opp om museets voksende filmavdeling, og ivareta byens rike kulturhistorie.

Motehuset Gucci var hovedsponsoren bak arrangementet, noe som forklarer hvorfor nesten alle de kvinnelige kjendisgjestene hadde på seg kjoler fra husets nyeste kolleksjon.

Blant høydepunktene er Amy Adams og Kate Hudson (hun ble mor igjen for bare fire måneder siden) som bar florlette Gucci-kreasjoner.

Kate Bosworth var blant de få som vraket Gucci og gikk for en sitrongul blondekjole fra Erdem som hun kombinerte med Jonathan Kelsey sko og en Christian Louboutin-clutch.

Superstylist Rachel Zoe var 70-talls posh i en svevende gråsvart kjole med et fargerikt belte og utslått hår.

Stjernen som overrasket oss mest er Reese Witherspoon, som vraket sitt sedvanlige tekkelige look til fordel for en minikjole med frekke snitt.

PS! Clint Eastwoods nyeste film «J Edgar» med Leonardo DiCaprio i hovedrollen som den tidligere FBI-sjefen, har nettopp hatt premiere i Hollywood.

Filmen har norgespremiere 6. januar 2012.

Publisert:

Finn mer innhold om: