Slik kler du deg i mønster

It-jentene har forlengst kastet seg på den vågale stilen, og butikkhyllene begynner å fylles opp med mønstrete plagg. minMote viser deg hvordan du best tar i bruk en av vårens største trender.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Da designerne viste frem sine vår- og sommerkollekjsoner bugnet det av forskjellige mønstre på catwalken. De kom i alle mulige varianter, og flere av modellene var ikledd fargerike mønster fra topp til tå.

Ønsker du å prøvde deg på mønstertrenden, kan du velge mellom alt fra brente jordtoner til lyse pastellfarger. minMote viser deg hvordan du kler deg i de mønstrete plaggene, uansett om du vil at antrekket skal skrike etter oppmerksomhet eller være mer nedtonet.

Fra topp til tå

Tre gode tips:

1. Ingenting er kulere i vår enn å kombinere en mønstrete topp med en mønstrete underdel, og mønstrene trenger ikke å være like. Sørg bare for at de går i samme fargetone, slik at antrekket ikke blir for rotete.

2. Ta gjerne stilen helt ut ved å også bruke mønstrete eller flerfarget tilbehør. Også her bør du ta opp en av fargene fra plaggene.

3. Hold hår og makeup nedtonet, men sett gjerne prikken over i-en på antrekket ved å lakke neglene i den sterkeste fargen i antrekket.

I små doser

Tre gode tips:

1. Om du ikke vil ikle deg mønster fra topp til tå, kan du finne ett mønstrete plagg du liker og bygge antrekket rundt dette.

2. Kombiner det mønstrete plagget med en sterk farge for å få sesonges etniske preg. Se etter enkle snitt og grafiske linjer for å få det riktige uttrykket.

3. Vil du at antrekket skal være enda mer nedtonet, kan du kle deg i samme farge som det mønstrete plagget ditt fra topp til tå. Velg gjerne en pastellfarge for å implementere nok en vårtrend i antrekket.

LES OGSÅ: Stjel catwalk-stilen: La det blomstre fra topp til tå

LES OGSÅ: 20 pastellkupp fra 4o til 500 kr.

LES OGSÅ: minMote-Sonia guider deg gjennom vårsesongen

Publisert:

Finn mer innhold om: