Bertine Zetlitz skaper neglelakkhype – her er hennes favoritter

Med TV 2s artistsuksess «Hver gang vi møtes» har TV-seerne fått fullstendig dilla på Bertine Zetlitz' (37)  fargerike og vårtrendy neglelakker.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Bertine har lenge vært et stilikon med sin egenartede stil og musikk. Og med TV 2s lørdagssatsning «Hver gang vi møtes» er det 37-åringens negler som får oppmerksomhet.

Allerede etter første utgave av TV-serien begynte seere og fans å spørre ut Bertine på Twitter, om hva slags neglelakker det er hun bruker.

Sjekk ut Bertine på Twitter her!

Spesielt er det en rosa og grønn lakk som har gått igjen i programmet - farger som er helt i tråd med vårens pastellfarger.

- Jeg sverger til «Jade is the new black» og «lucky lucky lavender». Begge neglelakkene er fra det amerikanske merket OPI, sier Zetlitz til minMote og fortsetter:

- Kvaliteten er super og den holder lenge. Den grønne lakken hadde jeg på i ti dager i strekk uten at den ble stygg.

At grønt er en hot farge på neglene denne sesongen er det liten tvil om. Flere av de største catwalkvisningene viste grønn lakk i ulike nyanser. Alt fra skoggrønt slik som hos Zetlitz til en mer mintgrønnfarge sett hos Dior.

Flere av de internasjonale kjendisene har også kastet seg på trenden og den grønne lakken har blitt observert på røde løpere, men også til hverdags.

LES OGSÅ:Geris flaggkjole gjør comback i butikkhyllene.

LES OGSÅ:Lisa Bernhoft - Sjødin er Norges nye stilikon.

LES OGSÅ:Dette tilbehøret kler du best.

Publisert:

Finn mer innhold om: