Supermodellen Gigi Hadid angrepet i Milano

REAGERER: Gigi Hadid og søsteren Bella var på vei fra Max Mara-visningen under Milano Fashion Week da en ukjent mann angrep Gigi foran pressefotografer og fans. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM

Gigi Hadid (21) forsvarte seg selv da hun ble løftet og holdt over bakken av ukjent mann etter en motevisning i forbindelse med Milano Fashion Week.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Supermodellen var på vei fra Max Mara-visningen med søsteren Bella Hadid torsdag da hendelsen skjedde.

En ukjent mann som løpende bakfra tok tak rundt livet til Hadid og løftet henne opp i luften. Mannen ble ikke stoppet av sikkerhetsvaktene som fulgte modellsøstrene ut, men av 21-åringen selv.

Hadid forsvarte seg ved å kjøre albuen sin inn i ansiktet hans før han slapp og løp vekk. Hadid ble ikke skadet i hendelsen.

– Slipp meg! Hvem f*** er du? Din dritt, ropte Hadid etter han.

Se video av hva som skjedde her:

Svarer på Twitter

Hendelsen har skapt internasjonale overskifter og debatt da en britisk tabloidavis trykket bildene av Hadid som forsvarer seg med overskriften: «Dette er ikke modelloppførsel».

I saken ble det ikke fortalt hva som skjedde, og det fikk Huffington Post-journalist Rachel McGrath til å reagere. På Twitter skriver hun følgende til Hadid:

«Alternativ overskrift - BRA FOR HENNE: Gigi Hadid reagerer på helt riktig måte da en ukjent mann prøver å løfte henne på gaten».

Hadid var kjapp med å takke for støtten, og gir tabloid-journalisten en klar melding.

«Til den ukjente artikkelforfatteren: Fan?!!! Den ekte fansen som var der kan fortelle deg hva som skjedde. Jeg er et menneske».

«Og jeg hadde ALL RETT til å forsvare meg. Hvordan våger den idioten å tro at han har rett til å angripe en fullstendig fremmed. Han løp raskt da👊😏🐱 »

untitled linkuntitled link
Publisert: