Madonna ledet an - se Grammy-antrekkene som fikk slakt på Twitter

madonna

Madonnas (56) «rumpekjole» fikk nettet til å koke - men hun var ikke alene om å få kjoleslakt på nådeløse Twitter. Her er oppsummeringen.

Publisert:
madonna

OPS: Som om kjolen ikke var nok, da Madonna forsvant fra den røde løperen løftet hun like så greit på skjørtet og blottet rumpa. Foto: NTB scanpix

madonna

PUSH IT: Det var ingen tvil om at madonna visste hun ville få oppmerksomhet på den røde løperen iført et så oppsiktsvekkende antrekk. Foto: NTB scanpix

madonna

MERKELIG: Madonnas Givenchy-kreasjonhadde både miniskjørt, kortsett og kraftig utringning. Foto: NTB scanpix

For det var definitivt ikke alle som imponerte på den røde løperen. Mest tyn fikk Madonna, som iført minimalt med med klær sørget for at alles øyne var rettet mot henne både på den røde løperen, og under et forrykende sceneshow.

Toppet kåring

Og det tok ikke lang tid før Twitter gikk amok over antrekket, med gjengangerspørsmålet «hva i all verden har Madonna på seg?»

Svar: Et slagst matador-kostyme fra Givency-designer Ricardo Tisci.

«Kanskje Obama kan be Madonna ta på seg et par bukser», twitret den amerikanske radioverten Dominic Harvey.

For som om ikke antrekket var nok i seg selv - da Madonna skulle forlate presseveggen og viste ryggen til fotografene var ikke det uten grunn. Superstjernen bestemte seg da for å løfte på skjørtet så hele rumpa hennes kom til syne.

Les også:Her er Grammy-utdelingens drøyeste kledde noensinne!

OPS: Lårhøye skinnstøvler og nettingstrømper satt to streket under svaret på Madonnas frekke Grammy-antrekk. Foto: Getty Images

Daily Mail fulgte opp med å kåre popdronningen til kveldens verst kledde, mens E!Online nøyet seg med faktatittelen «Madonna viste sinnsyk kløft og rumpe på den røde løperen».

(Det skal også nevnes at Madonna noen timer senere ble hyllet i alle kanaler for en fantastisk opptreden på scenen - snakk om å vinne oppmerksomhetskampen!)

MinMote.no - Norges største moteside

Sikkerhetsnett og parykker

Det er 57. gangen Grammy Awards avholdes, og artister, både nye og erfarne, ble hyllet natten gjennom. Og vel så mye oppmerksomhet fikk det som skjedde på den røde løperen - akkurat på som på Golden Globe tidligere i år.

Superstjerner som Paris Hilton, Lady Gaga og Zendaya var blant dem som var iført råeksklusive antrekk fra designerne som Yousef Aljasmi og Brandon Maxwell, uten at det imponerte publikum.

grammy helt ny

FARGERIK: Skuespilleren Zendaya hadde på seg en stripete, fargerik kreasjon. Foto: NTB Scanpix

grammy helt ny

FULL PUPP: Artisten Lady Gaga gikk for en sølvkjole med høy splitt og dyp utringning. Foto: NTB Scanpix

Skuespilleren Zendaya hadde på seg en Vivienne Westwood-kjole med én arm, som fikk svært blandet mottagelse på kjolen. Flere mente imidlertid at mens kjolen var totalbok, var sminke og hår en skikkelig innertier:

Skjermdump Twitter

Lady Gaga tok den på sin side helt ut med både splitt og utringning på kjolen som var fra Brandon Maxwell. Kjolen sendte henne inn på listen over kveldens verst kledde hos Mirror.co.uk, men som Huffington Post sier; det kunne vært verre:

Skjermdump Twitter

Den ikke så altfor kjente artisten og skuespilleren Joy Villa, var iført en plastikkkjole fra Nicole Ray Artistry som lignet på et sikkerhetsnett som veivesenet bruker. Den var gjennomsiktig og artisten overlot lite til fantasien, da hun rett og slett var naken under.

Grammyverstkledd2

DRISTIG: artisten Joy Villa kom iført en oransje nettingkjole. Foto: NTB Scanpix

Grammyverstkledd2

GIKK FOR SØLV: Artisten Rita Ora hadde på seg en gulvlang sølvkreasjon. Foto: NTB Scanpix

Grammyverstkledd2

SORT DRAMA:Artisten Ciara kom iført en sort kjole med et gullbelte i midjen. Foto: NTB Scanpix

Grammyverstkledd2

KUNSTNERISK: Artisten Sia ankom festen i en stor, sort cape, sorte bukser og en eksentrisk parykk. Foto: NTB Scanpix

Og Daily Star la ikke noe imellom:

Skjermdump Twitter

Rita Ora gikk for en paljettbelagt, høyhalset kjole fra motehuset Lanvin, om nesten så for stor ut til henne. Ciara hadde på seg en haute coture-kjole fra Alexandre Vauthier og artisten Sia, som stort sett aldri viser ansiktet sitt var iført en sort bukse, en poncho og en hvit, firkantet parykk.

«Rita Oras kjole ser ut som en langermet discokule», melder Huffington Post Celebrity på Twitter, mens Celeb Edition skriver følgende om Ciaras voldsomme kjole:

«Er ikke helt sikre på hva vi tenker om den kjolen, men beina hennes er absolutt godkjent!»

@msnicolebueno sier det ganske greit om Sias enorme parykk:

«Den minner meg om sånn jeg ser ut morgenen etter en lang natt med drikking.»

Adidas og Barbie

Grammyverstkledd3

SPORTY KJÆRESTE: Kjæresten til artisten Pharell Williams kom kledd i en buksedress fra Adidas. Foto: NTB Scanpix

Grammyverstkledd3

AVSLØRENDE: Paris Hilton kom iført en paljettkjole med både utringning og høy splitt. Foto: NTB Scanpix

Grammyverstkledd3

HELT GRØNN: Skuespilleren Jane Fonda ankom prisutdelingen i en grønn buksedress. Foto: NTB Scanpix

Grammyverstkledd3

GIKK FOR HVITT: Artisten Ariana Grande gikk for en hvit, lang kjole med en bar skulder. Foto: NTB Scanpix

Kjæresten til artisten Pharell Williams droppet designerkjolen på den røde løperen til fordel for en grå sportsdrakt fra Adidas. Ringreven Jane Fonda gikk for en knallgrønn buksedress fra Balmain og Ariana Grande hadde valgt seg ut en hvit kreasjon fra Versace med paljettdetaljer plassert på venstre side av kjolen - alle til blandet mottagelse i sosiale medier.

Paris Hilton var iført en Barbie-lignende paljettkjole med store, gjennomsiktige partier i front. Den sikret henne 4. plass på listen over verst kledde hos Thegloss.com:

«Hvis den kjolen flytter seg en centimeter, så blir det en puppeglipp, som antageligvis er akkurat det Paris hadde håpet på», skriver de.

Publisert: