Se «Game of Thrones»-skuespillerne i ukjent stil

I KJENT STIL: Slik er vi vant til å se skuespillerne fra «Game of Thrones» når de lar seg intervjue, deltar på talkshows og poserer på forsider av magasiner. Foto: Scanpix

Time Magazine har viet sitt siste nummer til suksesserien og latt motefotograf Miles Aldridge style «GOT»-skuespillerne i en dramatisk moteserie.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

På mandag kommer den syvende sesongen av verdens mest populære TV-serie, og i den anledning har Time Magazine dedikert hele sitt nyeste nummer til «Game of Thrones». Med den britiske motefotografen Miles Aldridge i spissen har de foreviget seriens syv hovedkarakterer på en måte vi aldri har sett dem før.

Aldridge fikk ifølge It's Nice That frie tøyler til å style og ta bilder. Resultatet er en dramatisk og surrealistisk moteserie som binder rollefigurene i «GOT» til skuespillernes personligheter og seriens mytiske versjon.

Vi ser Emilia Clarke, Sophie Turner, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headney, Kit Harrington og Masie Williams stylet med tykke broderte plagg, rysjer, sterke fargekombinasjoner og rekvisitter som ikoniske roser, dødningsskaller og frukt. Fotografen forteller i et intervju med Time at han var inspirert av nordisk renessanse, pop-kunst og psykedeliske farger.

MANN

Se hvilken GOT-sjarmør som tok moteverden med storm.

Trykk på bildet under for å se hvordan bildene av Emilie Clarke ble til:

Publisert:

Finn mer innhold om: