Moteverdenens mektigste kler opp Clinton

I TRYGGE HENDER: Hillary Clinton får hjelp av ingen andre enn Vogue-sjefredaktør Anna Wintour, til å finne antrekk under valgkampen. Foto: Getty Images

Hillary Clinton har et sterkt team bak seg både i politikken og på klesfronten.

Camilla Christensen
Publisert:

Jernkvinnen Hillary Clinton (68), ble i juli historisk da hun som første kvinne ble nominert til presidentkandidat av et større parti i USAs historie.

SIGNALRØD: Det er ingen tvil om at Clinton stråler med sitt store smil. Foto: Getty Images

Månedene frem til presidentvalget 8.november blir travle for Clinton og motstander Donald Trump (70), som skal reise rundt i USA for å sanke stemmer.

KJENDIS

Slik blir Donald Trumps «signaturlook» til

Gjennom de neste månedene er det viktig at demokratenes presidentkandidat holder fokus på politikken, så da er det greit å ha en venninne som også er moteverdens mektigste kvinne.

Sjefredaktør i amerikanske Vogue, Anna Wintour (66), har nemlig påtatt seg oppgaven å kle opp Clinton gjennom valgkampen, kan US Magazine fortelle.

Wintour, som blir sett på som motebransjens ubestridte alfakvinne, har et stort engasjement i politikken og har tidligere også fulgt aktivt med på valgkampene til Barack Obama i 2008 og 2012.

Klassisk stil

Gjennom årets valgkamp har vi til nå sett Clinton i flere klassiske antrekk, i form

av elegante bukser, med en bluse og blazer eller kåpe til. Stilen hennes kan minne om den typiske Chanel-stilen og er uten tvil en presidentkandidat verdig. Clinton er sikker i sin klassiske og elegante stil, og bruker også en del tilbehør for å sette prikken over i-en på de stilrene antrekkene.

Wintour hjelper Clinton med hvilke antrekk hun bør ha på seg, samtidig som hun holder kontakt med designere som kan låne ut klær.

Til nå har hun vist seg i flere mønstrede kåper, men for det meste sverger presidentkandidaten til ensfargede bukser med matchende jakke. Anna Wintour er også glad i farger, så vi krysser fingrene for å se Clinton i mange spreke antrekk i tiden fremover.

Publisert: