Justin Biebers team avviser retusjering og truer med søksmål

NATURLIG: Biebers team mener at Calvin Klein-bildene ikke er retusjerte slik det påståes på en rekke nettsider. Foto: Getty Images
NATURLIG: Biebers team mener at Calvin Klein-bildene ikke er retusjerte slik det påståes på en rekke nettsider. Foto: Getty Images

Calvin Klein-kampanjen med Justin Bieber (20) har fått kritikk for tydelig retusjering av popidolets nakne kropp - det avviser Biebers støtteapparat på det sterkeste.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Bieber er Calvin Kleins nye ansikt utad. Kampanjebildene med Lara Stone hvor han også poserer alene i bar overkropp, har ikke overraskende fått massiv oppmerksomhet - spesielt i sosiale medier.

Det er ingen hemmelighet av popstjernen har vært ekstra aktiv på treningssenteret det siste året, noe som han viste gladelig frem da han kastet skjorta på scenen under arrangementet Fashion Rocks tidligere i år. Den gang faktisk også sammen med Lara Stone.

Publiserte «uretusjerte» bilder

Mens én del av fansen jublet jublet for den nye reklamen, reagerte også mange sterkt på retusjeringsjobben som var blitt gjort på bildene. Andre mente nemlig at popidolets kropp var blitt pumpet opp og fikset på til det ugjenkjennelige. Spesielt hvis man sammenlignet videoen som tilhører kampanjen med stillbildene.

Were Justin Bieber's abs airbrushed in new Calvin Klein campaign?
FORSKJELL: Bildet til ventre er fra reklameposterene og bildet til høyre er hentet ut i fra filmen. Foto: Skjermdump fra Instagram og Youtube
FORSKJELL: Bildet til ventre er fra reklameposterene og bildet til høyre er hentet ut i fra filmen. Foto: Skjermdump fra Instagram og Youtube

Kjendisnettstedet BreatheHeavy gikk så langt at de publiserte det de kalte «de uretusjerte bildene» av popidolet satt sammen til en film (som fortsatt er tilgjengelig på TMZ) så man tydelig kunne se forskjellene.

Ifølge TMZ mottok deretter nettstedet et brev fra Biebers team som avviser at det har blitt brukt Photoshop i etterarbeidet, og at bildevideoen fra BreatheHeavly er falsk. Videre krevde de å få videoen fjernet og at nettstedet innrømmer at bildene er falske - ellers ville de gå rettens vei.

Les også:Justin Bieber får slakt for ny sveis: - Grusomt!

Svarte med «unnskyldning»

Kort tid etterpå svarte BreatheHeavy.com med å slette bildet fra Instagram, i tillegg til at de publiserte følgende «unnskyldning» på sin egen nettside:

«Fordi BreatheHeavy ikke ønsker å få noen til å føle seg dårlig eller å med vilje provosere (og vi er hvertfall ikke her for at folk skal saksøke oss), skal vi trekke tilbake artikkelen.

Bieber hevder at bildet vårt ikke er ekte, og det respekterer vi og tror på ham.

Vi ber om unnskyldning til Bieber for å ha fornærmet egoet hans, og til de millionene på sosiale medier som tok seg nær av det», skriver nettstedet.

Hva mener du om Bieber-kampanjen for Calvin Klein? Diskuter i kommentarfeltet!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?