Sjekk Ingebjørg Bratlands luksuskjoler på Spellemann

Ingebjørg Bratland

OSLO SPEKTRUM (MinMote): Spellemann-vertinne Ingebjørg Bratland (25) vekslet mellom to luksuskjoler fra kjendisfavoritt Zimmermann og norske TSH på scenen.

Publisert:
Ingebjørg Bratland

ZIMMERMANN: Kveldens andre kjole er fra luksusmerket Zimmermann, og matches med sko fra Valentino med nagler. Foto: NTB scanpix

Ingebjørg Bratland

TSH: Ingebjørg fortalte til MinMote at kjolen fra den norske designeren TSH ikke var ferdig før dagen før Spellemann. Foto: NTB scanpix

Lørdag kveld ledet hun og artistkollega Jarle Bernhoft landets største musikkfest i Oslo Spektrum. Bratland opptrådte også, og benyttet derfor anledningen til å kjøre to forskjellige antrekk.

NYHETER

Slik pyntet kjendisene seg til Spellemann før

Til MinMote forteller artisten hun har fått stylinghjelp av moteredaktør i ELLE, Petra Middelthon. I tillegg har hun selv samarbeidet med den norske kjendisdesigneren Tina Steffenakk Hermansen, om en av kjolene.

Kjendisfavoritt

- Det er en kjole som roper fest! Det er den mest høytidelige av kjolene, forklarer Bratland til MinMote.

Kjolen var i kjent TSH-stil et fyrverkeri av en kjole - en asymmetrisk kreasjon med masse perler og tyll - og artisten røper at den ikke ble ferdig tidligere enn dagen før Spellemannprisen.

Saken fortsetter under bildet.

KVELDENS VERTER: Ingebjørg Bratland og Jarle Bernhoft. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Til den valgte Bratland sko fra L.K. Bennett - som også er favorittmerket til blant annet hertuginne Kate.
Håret ble holdt naturlig, mens sminken var rocka med sotede øyne.

- Håret mitt er egentlig sånn jeg alltid pleier å ha det. Det er viktigst å føle seg vel og være seg selv på scenen, mener Bratland, som forteller at antrekkene ikke var samkjørt med programleder-makker Jarle Bernhoft.

- Han er virkelig en mann med teft og smak, sier Bratland.

NYHETER

Se alle kjendisantrekkene fra den røde løperen her.

Luksussko

Bratlands andre kjole var en rød stroppekjole fra Zimmermann - et merke både Tone Damli og kronprinsesse Mette-Marit har brukt i det siste. Programlederen matchet kjolen med beige «rockstuds» fra Valentino. Nagleskoene har lenge vært en favoritt hos kjendiskvinner fra inn- og utland, og blir ofte brukt som tilbehør til brudekjoler.

GLAMORØS: Ingebjørn Bratlands andre Spellemannantrekk var en kjole fra Zimmermann og sko fra Valentino. Jarle Bernhoft gikk for en brun ulldress, hvit skjorte og tørke i halsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Publisert:

Finn mer innhold om: