Nyheter

Kim Kardashians lillesøster hylles som stilikon

Kendall Jenner (17), Kim Kardashians lillesøster, seiler opp som ny «it-jente» i Hollywood. Sjekk stilen hennes her.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Kendall Jenner er halvsøsteren til reality-stjernen Kim Kardashian. Den til nå ukjente søsteren har gjort lite ut av seg, men de siste årene har hun jobbet hardt med å få fart på sin egen modellkarriere. Nå pryder hun den ferskeste utgaven av det australske magasinet Miss Vogue.

På forsiden er den langbeinte modellen iført en hatt og svart kjole med utringet ryggparti. I bladet er det en større moteserie hvor hun viser frem klær fra motehus som Gucci, Burberry og Hermès. Det er tydelig at Jenner selv er meget stolt - tenåringen har publisert en rekke «behind the scenes»-bilder på bildedelingstjenesten Instagram.

LES OGSÅ: Mette-Marit resirkulerte antrekk på antrekk i Indonesia

– Første gang jeg så Kendall Jenner på den røde løperen var hun en søt, liten 13-åring kledd i rosa. I dag har hun for lengst vokst forbi sin søster - også når det kommer til stil. Kendall er langt mer sofistikert og elegant enn Kim Kardashian - hun setter rett og slett storesøsteren i skyggen. 17-åringen er i tillegg velsignet med svært lange bein, som har sikret henne innpass i motebransjen. Vi kommer garantert til å se mye til henne fremover, og jeg tipper hun vil bli en av de fremste «it-jentene» i 2013, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Også Kim Kardashian er imponert over Jenners Miss Vogue-forside. Da magasinet havnet i butikkhyllene twitret Kardashian at hun synes søsteren så fantastisk ut. Kim som selv aldri har prydet en av Miss Vogues forsider, innrømmet også at hun er misunnelig på søsterens lange bein.

Sjekk bilder av Jenner på rød løper her:

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Vogue
  2. Kim Kardashian
  3. Kendall Jenner

Relaterte artikler

MOTE

Kardashian-lillesøster debuterte som couture-modell

NYHETER

Derfor provoserer Kim Kardashians Vogue-forside

NYHETER

Selena Gomez landet prestisjetung Vogue-forside

MOTE

Se opp for disse 10 stilstjernene i 2013

NYHETER

Kendall Jenner kaprer årets største magasin-cover

KJENDIS

Kim Kardashians lillesøster sjokkerte i vågal kjole

NYHETER

Kim Kardashian viste undertøyet i gjev motemiddag