Nyheter

Fikk luksusveske med datterens tegninger av Kanye

BURSDAGSBARNET: Kim Kardashian feiret bursdagen sin i en særdeles utringet kjole, og ble overøst med gaver av mannen Kayne West. Foto: NTB Scanpix

Det holdt ikke med en av verdens mest eksklusive vesker da Kanye West (37) skulle overraske kona Kim Kardashian West (34) – først slapp han lille North West (17 md.) til med fargestifter.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

At kjendisbaby North «Nori» har blitt overøst med gaver fra de største motehusene siden hun ble født er ingen hemmelighet. Denne gangen var det imidlertid mamma Kims tur til å håve inn luksusgaver, da hun nylig fylte 34.

Film og veske

Den mest personlige gaven kom fra den hardbarka rap-ektemannen Kanye West, som viste at han kan langt mer enn å lage musikk. Pappa-West ga nemlig bort en helt unik veske fra det franske luksusmerket Hermes:

- Kanye hadde en eske med en Hermes-veske i, og da jeg tok den opp så jeg at den hadde masse kule tegninger. Samtidig fikk jeg en film hvor datteren min satt og malte på vesken, sier Kim til Us Weekly.

- Jeg trodde først at det var en eller annen ny kunstner som hadde dekorert vesken, men det var jo datteren min! Det var helt fantastisk, fortsetter realitykjendisen.

Kim kan helt sikkert være trygg på at det ikke er mange som har en Hermes-veske dekket av barnetegninger. Slike prosjekter er nok forbeholdt folk med West-Kardashian-økonomi, da en Hermes-veske gjerne koster fra 100.000 kroner (uten tegninger altså).

Saken fortsetter under bildet!

MOTEMAMMA: Kim Kardashians og datteren North West går gjerne i antrekk som står fint til hverandre, og Kim har tidligere røpet at det ogte er nøye planlagt. Foto: NTB Scanpix

«Oppgradert» av mannen

Dette er dessuten langt fra den første Hermes-vesken (kronprinsesse til Kim – «Kardashian-klanen» med mor og tre døtre vister seg stadig med nye vesker fra luksusmerket. Hermès er kjent for å lage svindyre vesker som man må stå på venteliste for å få tak i - og som den norske fotballfruen Louise Angelica Riise og kronprinsesse Mette-Marit også har skaffet seg.

Vesken føyer seg dessuten inn i en lang rekke «motegaver» Kim har fått fra ektemannen. Etter at de ble sammen har hun nærmest gått gjennom entotal forvanlig på klesfronten, hvor korte, trange og glitrende kjoler er byttet ut med couture og trendplagg fra verdens fremste designere.

MOTEINTERESSERT: Kims stil har utvilsomt forandret seg siden hun ble sammen med Kanye West, og de to går ofte sammen på moteshow. Her er det på shopping i Paris. Foto: NTB Scanpix
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kim Kardashian
  2. Hermès

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk stjernelaget på første rad hos Kanye West

KJENDIS

Nå viser Kim Kardashian frem luksusvesken «designet» av datteren

NYHETER

Kim og Kanye tok med babyen på motevisning

NYHETER

Tre generasjoner Kardashian i reklame for Fendi

KJENDIS

Kim Kardashian avslører sitt favorittantrekk fra 2014

KJENDIS

Kim Kardashian dukket opp med veske til 311.000 kroner

KJENDIS

Internett gjør narr av Kanye Wests motevisning i New York