Sjekk Rihannas sexy design til under tusenlappen

Rihannas (25) første kleskolleksjon skapte kaos og lange køer i går kveld. Her er minMote-Sonias shoppingtips.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I fjor ble det kjent at den barbadiske popstjernen skulle debuterer som designer for den britiske kleskjeden River Island. Tross lunken omtale og anmeldelse i britiske medier etter moteshowet tidligere i år, var det lange køer og kaos da River Island-butikken på Oxford Street i London åpnet dørene i går kveld.

LES OGSÅ: Sjekk Rihannas enorme stilforvandling

Kleskolleksjonen består av alt fra korte magetopper, fotside kjoler, jeans og shorts – gatesmarte klær i trendy farger vi ofte ser Rihanna ta i bruk på fritiden. For anledning var kveldens midtpunkt iført en fotsid, svart kjole med skyhøy splitt. Den stilsikre stjernen kombinerte kjolen, som er fra kolleksjonen og koster om lag 500 kroner, med burgunderfargede sandaler og lepper.

– Den fotside kjolen er det fineste plagget fra kolleksjonen, så det er ikke rart Rihanna iførte seg den på lanseringen. Jeg synes de enkleste plaggene fra kolleksjonen er de kuleste - det betyr ikke at de ikke er sexy. Kjolene har høye splitter og toppene viser frem en liten glipe av magen, sier Sonia Huanca Vold som har lagt sin elsk de mest tidløse plaggene i kleskolleksjonen.

Dette bør du shoppe:

Rihannas kleskolleksjon inneholder også mer kreativ design, som ved første øyekast kan friste dem som liker et mer lekent snitt. Dette faller imidlertid ikke i smak hos minMote-Sonia.

– Rihanna har en kul og gatesmart stil på fritiden. Selv om de fleste plaggene i kolleksjonen er som tatt fra hennes garderobe, er det ikke alt som vil fungere like bra på oss dødelige. De plaggene jeg liker minst er kjolene og skjørtene som har fått en knyttet skjorte påsydd, sier Vold.

Dette bør du droppe:

LES OGSÅ:Disse fargene må du ha i garderoben i vår

LES OGSÅ:Betalte over 18.000 kroner for Jennifer Lawrences brukte bh

Publisert: