Dita Von Teese: – Jeg har aldri blitt sett i undertøy som ikke matcher

Burlesk-stjernen og undertøysdesigneren Dita von Teese (39) synes det er trist at hverdagsglamouren har forsvunnet.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Dita Von Teese er kjent for sin glamorøse og gjennomførte retro-stil. 39-åringen er til enhver tid plettfritt antrukket, og 50-tallsfrisyren, de røde leppene, de stramme kjolene og de høye hælene har blitt hennes varemerke.

Til Contactmusic.com forteller Von Teese at hun skulle ønske dagens kvinner ikke var så avslappet kledd i hverdagen.

– Jeg synes det er trist at hverdagsglamouren har forsvunnet for de fleste. Jeg er i Paris nå og jeg kan helt ærlig fortelle at myten om det glamorøse Paris ikke eksisterer lenger, sier Von Teese til nettmagasinet og legger til:

– Her er det en haug av unge, pene jenter i olashorts, svarte tights og bustete hår. Det er stilen de har her nede.

Dita Von Teeses oppfordring til mer glamour kommer klart til uttrykk i hennes undertøyskolleksjon «Von Follies by Dita von Teese», som nylig ble vist under motefestivalen i Melbourne.

– Jeg har aldri i mitt liv sagt «jeg skal bare ta på meg noe mer komfortabelt». Jeg er alltid klar og har aldri blitt sett i undertøy som ikke matcher, uttalte hun til Herald Sun tidligere i år.

Den stilsikre Hollywood-stjernen innrømmer at hun lengter tilbake til den glamorøse tiden på 1890-tallet.

– Glamour er viktig for meg fordi det får meg til å føle meg bra. Det gir meg en følelse av at jeg har noe til felles med mine idoler fra fortiden. Jeg føler det er en underholdende form for teater, sier Von Teese videre i intervjuet med Contactmusic.com.

Dita Von Teese har over tid vist at hun sjelden begår store feil når det kommer til valg av antrekk. Den forførende danseren og designeren dyrker den retro stilen slavisk, og røper til nettstedet at hun finner de beste vintage-kuppene USA.

– Jeg har reist mye rundt i verden, og jeg synes vintage-shoppingen i Amerika er best. Både når det kommer til brukervennlighet og pris.

Sjekk stilen hennes her:

LES OGSÅ:Katie Holmes klar for moteuken i New York – viser frem egen design

Publisert: