Sjekk kjendisenes antrekk fra MTV-festen

Årets EMA-vertinne Heidi Klum (39) stjal showet på den røde løperen med kveldens dypeste utrigning, høyeste splitt og bredeste smil.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Søndag kveld ble Europas mest populære artister hendret under MTV Europe Music Awards, også kjent som EMA-utdelingen i Frankfurt i Tyskland.

Kjendisene sørget for en salig blanding av eksklusive, sexy og ville kjoler på den røde løperen, og som vanlig traff noen blink med antrekket, mens andre gikk på en real skivebom.

Se flere bilder nederst i saken.

Blant de dristigste var årets vertinne og en av Tysklands største kjendiser, supermodell Heidi Klum. Firebarnsmoren gikk for både utrigning, splitt og stiletter og ble med det utvilsomt et av kveldens største blikkfang. Hun fikk imidlertid tøff konkurranse av reality-kjendis Kim Kardashian, som i kjent stil valge en lårkort kjole som vistre fram den berømte figuren hennes.

Country-stjernen Taylor Swift, som også var nominert til hele fem priser, stilte i en mer elegant kreasjon. 22-åringen hadde iført seg en fotsid kreasjon med glitrende stener og dyp utrigning.

Hvitt og glitrende er alltid en gjenganger på den røde løperen, og mote-profil Louise Roe, artist Carly Rae Jepsen og den tyske GP-vinneren Lena Meyer-Landrut gikk også for lyse antrekk - muligens med varierende hell.

Det er imidlertid langt fra Oscar-nivå på alle antrekkene under EMA-utdelingen, som tillater en mer laiddback kleskode. Glamour-faktoren er skrudd et par hakk ned - og det samme må vel også kunne sies om kjendisfaktoren.

Se fjorårets beste og verste EMA-antrekk her!

Publisert:

Finn mer innhold om: