Nyheter

Norske Hanneli får eget TV-show hos Vogue

NORSK SKJØNNHET: Hanneli Mustaparta er ikke bare en velrennomert modell, men også en ettertraktet fotograf. Nå tar hun steget inn i TV-verdenen. Foto: Getty Images/All Over Press

Norske Hanneli Mustaparta (30) har markert seg som en modell og moteblogger i verdensklasse. Nå skal hun lage skjønnhets-TV for et av verdens mest prestisjetunge motemagasiner.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det røper Hanneli selv på sin personlige Facebook-profil:

«Sjekk denne teaseren på Beauty Mark! Jeg gleder meg så mye!», skriver hun og linker til den knappe 40 sekunder lange videosnutten på YouTube.

Teaseren gir en forsmak på et nytt web-TV-program, som skal hete nettopp «Beauty Mark», hvor Mustaparta skal ha rollen som en slags programleder. Sammen med skjønnhetsredaktøren i amerikanske Vogue, Catherine Piercy, skal hun guide leserne gjennom skjønnhetstrendene, som hun også selv skal teste.

STILSIKKER: Hanneli Mustaparta får også mye oppmerksomhet for sin personlige stil, og avbildes stadig i Vogue og på de største streetstyle-bloggene. Foto: Getty Images/All Over Press

Serien vil bli sendt på Vogues egen kanal for web-TV, som finnes både på magasinets egne nettsider og på en egen Youtube-side. Premieredatoen er foreløpig ikke kjent.

minMote har flere ganger prøvd å få tak i Hanneli Mustaparta og Vogue uten å lykkes.

Hanneli Mustaparta er født og oppvokst i Bærum i Norge, og ble oppdaget som modell av kjendisfotografen Per Heimly som 17-åring. Etter å ha jobbet som modell i Paris i to år flyttet hun til New York i 2004, hvor hun fortsatt holder til.

Det er derfra hun de tre siste årene har bygget seg opp en sterk merkevare som både moteblogger og fotograf, i tillegg til at hun har gjort flere store kampanjer, som modell for blant annet Louis Vuitton. Siden 2010 har hun bidratt med bilder til Vogue, men den kommende tv-serien blir hennes desidert største prosjekt for magasingiganten hittil.

Vogue er på sin side verdens kanskje mest kjente motemagasin. Den siste tiden har de også satset i stadig større grad på TV gjennom YouTube-kanalen til Vogue.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller
  2. Blogg
  3. Vogue
  4. Hanneli Mustaparta

Relaterte artikler

NYHETER

Derfor kupper bloggerne makten i motebransjen

NYHETER

Derfor bør du glede deg til moteuken i New York

MOTE

Elsket og hatet: Er UGG-sko blitt harry?

NYHETER

Fem høydepunkter fra Michael Kors-visningen

NYHETER

Stjerner i sort og hvitt på moteuken - hvem var best kledd?

NYHETER

Derfor skal jakken henge på skuldrene

NYHETER

Gjør som norske it-jenter - kle deg metallisk