Krystaller, miniskjørt og 3D-effekter: Alt om Katy Perrys Super Bowl-antrekk

Katy Perry

Hvem har sagt at et sportsarrangement ikke kan gjøres om til et spektakulært moteshow? Katy Perry (30) rakk å skifte hele fire ganger under nattens Super Bowl-show, og gikk med sko dekket av 12 600 krystaller.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Katy Perry

Foto: Getty Images

Katy Perry

Foto: Getty Images

Katy Perry

Foto: Getty Images

Katy Perry

Foto: Getty Images

Det var ikke spart på antrekkene da Katy Perry skulle opptre under nattens store sportsarrangement i USA. Artisten hadde nemlig valgt fire ulike, spesialsydde antrekk, designet av Moschino-designer Jeremy Scott. Kostymebyttene var koordinert etter de ulike sangene og ble dessuten akkompagnert av en hel gruppe med dansere, i forskjellige antrekk de også så klart.

BRENNHETT: Katy Perry ga virkelig alt på scenen iført en MOschino-kreasjon utenom det vanlige. Legg merke til bakomdanseren som også bidro til at Super Bowl-showet ble en snakkis. Foto: Getty Images

Designeren bak Perrys antrekk-snakkis, kan ikke akkurat klassifiseres som tradisjonell og kjedelig. Hans tidligere kleskolleksjoner for Moschino har både vært inspirert av fast food-kjeden McDonalds og kontroversielle Barbie-dukker.

Krystaller og 3D

Det første antrekket Perry bar på scenen som satt stemningen for showet, bestod av et miniskjørt og en overdel i gull, tildekket av gule og oransje 3D-flammer. Det var neppe tilfeldig at Lenny Kravitz hadde gått for en gulltopp da duoen fremførte «I Kissed A Girl». Skoene som stjernen matchet alle antrekksskiftene med, var signert LaDuca og var dekket med intet mindre enn 12 600 Swarovski-krystaller, ifølge People.

Perry hadde håret i en høy, stram hestehale og hadde sminket leppene røde og neglene likeså. Øynene var sminket med edgy, vinget eyeliner og vippene var lange.

Agnes eyeliner
NYHETER

Slik legger du perfekt eyeliner

«Basket»-kjole og høy splitt

Antrekk nummer to fikk mest skryt i sosiale medier, og vi skjønner hvorfor. Uten at Perry viste for mye var det A-formede miniskjørtet og magetoppen vårt favorittantrekk fra Super Bowl-kvelden. Settet lignet faktisk litt på et sirkusantrekk med fargene rødt, blått og gult i striper og trekanter. I sømmene var skjørtet og toppen dekket av små, hvite stener på rekke og rad, som virkelig tilførte sceneantrekket glamfaktor.

Les også:Enkle tips som får neglelakken til å vare

FARGESHOW: Under Perry-opptredenen bestd et av de fire antrekkene av dette lekne settet. Figurene i bakgrunnen sørgt hvertfall for at sirkus-følelsen ble forsterket. Foto: Getty Images

Da det var Missy Elliot sin tur til å opptre med Perry hadde magetoppen og skjørtet blitt byttet ut med en stor, uformelig jakke. Jakken, som ikke overraskende lignet på en sportsjakke med tallet 49 i front, fungerte som en kjole var dekket av store krystaller.

ITT NO' TULL: Missy Elliot og Katy Perry fremførste tre sanger sammen og var innom flere sjangere i løpet av scene-showet. En av dem var ikke overraskende hardbarka rap, noe antrekkene deres og attituden også indikerte. Foto: Getty Images

Det siste og mest spektakulære antrekket var en asymmetrisk kjole med høy splitt på venstre side og store sølvstjerner klistret på med 3d-effekt. Stjernekjolen ble dessuten presentert ved at Perry fløy over publikum mens hun sang ved hjelp av et stativ hvor det selvfølgelig også var festet en stor stjerne som det kom ekte stjerneskudd ut av.

SHOOTING STAR: Da sangen Fireworks kom for tur, avsluttet Perry like så greit showet i lufta, bærende på et slags stjernestativ. Foto: Getty Images
Publisert: