Stjernefotograf ville ikke fotografere Miley Cyrus

FRONTER NY KAMPANJE: Designer Marc Jacobs har valgt ut Miley Cyrus til å fronte motehusets nye kampanje for våren 2014. Foto: Getty Images

Motefotografen Juergen Teller står vanligvis for kampanjebildene til Marc Jacobs, men ville ikke fotografere Miley Cyrus i motehusets vårkolleksjon.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Skandaleomsuste Miley Cyrus har siden sin opptreden på VMA i fjor høst blitt kjent for sine skandaløse antrekk og kontroversielle handlinger i rampelyset. Cyrus ble kåret til både den best og verst kledde i 2013 av magasinet Time i desember i fjor, og har gjennomgått en enorm stilforandring siden hun ble en verdensstjerne gjennom Disney-serien «Hannah Montana».

Denne uken kom de første bildene av den nye kampanjen til amerikanske Marc Jacobs, og det er Cyrus som fronter motehusets vårkolleksjon. Bildene viser Cyrus i front som dystert kikker ut i luften, mens modellene Natalie Westling og Esmerelda Seay Reynolds står i bakgrunnen.

Det er den anerkjente motefotografen David Sims som står for bildene i Marc Jacobs-kampanjen, som vanligvis blir fotografert av Juergen Teller. Han ville imidlertid ikke fotografere Cyrus.

- Jeg har jobbet med Juergen i en årrekke, og elsker ham som kunstner. Han ville bare ikke ta bilder av henne, sier Marc Jacobs til Womens Wear Daily.

Juergen Teller har gjort seg bemerket i motebransjen gjennom en årrekke, og har jobbet for en rekke store designerene som Vivienne Westwood, Helmut Lang og nevnte Marc Jacobs. Det er likevel ingenting som vitner om et brudd mellom stjernedesigneren og Teller, da fotografen har skutt vårkampanjen for Jacobs sitt rimeligere merke Marc By Marc Jacobs.

Miley Cyrus har opptil flere ganger valgt å kle seg i Jacobs design, og sjefdesigneren som viste sin siste kolleksjon for Louis Vuitton i fjor høst, er svært begeistret for Cyrus.

- Alle vi elsker henne og hennes vesen, hennes energi, talent, intelligens - alt, sier han videre til motebladet.

- Det er ingeting jeg ikke liker med henne. Hun er bare genuin og veldig naturlig, sier han.

I desember i fjor ble det klart at Rihanna fronter den nye kampanjen til det franske motehuset Balmain.

Publisert:

Finn mer innhold om: