Pasteller, skinn og mønster: 10 praktiske lommebøker

MANGE VARIANTER: En lekker lommebok kan også gjøre nytten for seg som clutchveske - sjekk bare Sienna Millers gjennomsiktige variant! Foto: Getty Images / All Over Press / Produsentene

En romslig og lekker lommebok er et «må ha»-tilbehør for enhver fashionista. Det beste er at de kommer i alle farger, fasonger og prisklasser!

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den råeste kjolen, de ultimate stiletthælene og den lekreste vesken - det er mye man kan ønske seg i høst, men ikke alt er like praktisk og anvendelig. Én ting de fleste virkelig trenger, er derimot en lommebok. Aller helst skal den holde styr på både kort, kontanter, kvitteringer og alt annet du skulle trenge å putte i den, samtidig som den er så fin at det er en fryd å ta den opp av vesken. Finner du en lommebok med ekstra god plass, er det heller ingenting i veien for å bruke den som en liten clutchveske - sjekk bare at du får plass til mobil og lipgloss!

minMote har plukket ut ti lekre lommebøker som er i butikk akkurat nå - noen på budsjett, og noen vi bare kan drømme om. Finner du en favoritt?

Klassikeren

HØSTFARGER: Sort drømmelommebok fra Louis Vuitton, 11.900 kr. Rund lommebok fra Christopher Kon hos Shopbop.com, 626 kr. Brun lommebok fra Acne, 600 kr. Burgunderrød lommebok fra Mango, 299 kr. Foto: Produsentene

En enkel lommebok i skinn går aldri av moten, enten du velger matt, blankt eller semsket. Går du for luksusvarianten, er fordelen at skinnet ofte bare blir finere med tiden dersom du tar godt vare på det. Velg mellom klassisk sort eller brunt, eller en mer iøynefallende høstfarge som burgunder.

Pastellfarger

SUKKERSØTT: Blå lomme bok fra Zara, 799 kr. Korallfarget lommebok fra Forever21.com, 65 kr. Rosa lommebok fra Balenciaga hos Barneys.com, 2011 kr. Foto: Produsentene

Carvens pastellrosa og babyblå kåper har allerede blitt en megahit i høst. Synes du det blir for sukkersøtt med pastellfarget yttertøy, kan du heller ta i bruk trenden ved å investere i en liten lommebok. Vil du ha en friskere farge, kan du gå for korallfarget, som dessuten blir en av de hotteste fargene den kommende våren.

Mønster og trykk

MØNSTERMIKS: Lommebok fra Kenzo hos Net-A-Porter.com, 649 kr. Rosa lommebok fra Stela 9 hos Shopbop.com, 388 kr. Leopard-lommebok fra Michael Kors, 1299 kr. Foto: Produsentene

Leopardmønsteret kommer alltid tilbake, og er derfor en sikker investering enten det gjelder klær eller tilbehør. Denne sesongen dukket mønsteret opp hos både Burberry Prorsum, DKNY og Emanuel Ungaro. Alternativt kan du gå for en statement-lommebok med stor logo, eller en brodert variant som nesten gjør seg like godt som toalettmappe på baderomshyllen.

Publisert: