Beyoncé skriver historie i Vogue

SJEFEN: Beyoncé skaper Vogue-historie med sitt kommende cover ved å ansette den første fargede forsidefotografen i motemagasinets historie. Foto: Kevin Mazur/Getty Images.

Popstjernen får angivelig full kontroll over forsiden på årets viktigste utgave og benytter makten til å skrive historie. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Septemberutgaven av Vogue er kjent som den viktigste, og i år er det Beyoncé Knowles (36) som pryder forsiden.

Popdronningen ble i april historisk da hun var den første afro-amerikanske kvinnen som var headliner på California-festivalen Coachella.

Nå trekker hun ifølge anonyme kilder til både Huffington Post og Page Six i trådene for nok en historisk begivenhet.

NYHETER

Alt om Beyoncés ville turnégarderobe

Hun har angivelig fått full kontroll over forsiden og sin egen artikkel i det kommende nummeret av motemagasinet. Den kontrollen har hun brukt til å ansette Tyler Mitchell (23) som fotograf, som dermed blir den første afro-amerikanske til å ta et forsidebilde for amerikanske Vogue.

– Grunnen til at det er en 23-årig, afro-amerikansk fotograf, er at Beyoncé brukte sin makt og påvirkningskraft til å ansette ham, sier en kilde til Huffington Post.

Avisen skriver at kildene de har snakket med har god kjennskap til produksjonen, men ikke har mulighet til å snakke med pressen ennå.

NYHETER

Landet prestisjeforside igjen

Mitchell har tidligere tatt kampanjebilder for både Givenchy og Marc Jacobs. Oppmerksomheten rundt ham økte etter at han ga ut boken «El Paquet» i 2015, skriver Refinery 29.

Sjefredaktør Anna Wintour velger ofte en av de mer erfarne gjengangerne til å fotografere september-forsiden. Dette har på nytt startet ryktene rundt Wintours avgang, men eierne i Condé Nast avkrefter dette til Huffington Post.

Publisert: