Supermodell Winnie Harlow bekrefter romanseryktene med rapper

MODELLSTJERNE: Winnie Harlow har tatt motebransjen med storm. Foto: AFP
MODELLSTJERNE: Winnie Harlow har tatt motebransjen med storm. Foto: AFP

Winnie Harlow (24) og Wiz Khalifa (31) viser fram kjærligheten.

Det har florert rykter i flere måneder at den kanadiske supermodellen Chantelle Brown Young, bedre kjent under navnet Winnie Harlow, og rapperen Wiz Khalifa er et par. Men de har ikke kommentert romanseryktene eller vist seg sammen offentlig - før nå.

Lørdag kveld gikk de nemlig hånd i hånd etter de hadde vært på en basketballkamp sammen i Los Angeles.

Begge har også postet bilder av at de holder hender på Instagram, hvor tusenvis har kommentert og gratulert dem med forholdet.

untitled link

Harlow hadde på seg Fendi fra topp til tå, mens Khalifa gikk for et antrekk inspirert av basketballaget Lakers sine farger - en gul bukse og en lilla jakke i sateng.

24-åringen ble oppdaget av selveste Tyra Banks på Instagram, som oppfordret henne til å være med på TV-serien America's Next Top Model i 2014.

Siden den gang har hun markert seg godt i motebransjen og er nå en av de største modellnavnene på plakaten, og er blant annet booket til å gå Victoria's Secret Fashion Show i november.

Harlow har den sjeldne hudsykdommen vitiligo, som gjør at pigmentene i kroppen forsvinner flekkvis. Det skal være den samme sykdommen som Michael Jackson var rammet av.

Wiz Khalifa, eller Cameron Jibril Thomaz som er hans egentlige navn, er eksmannen til modell og klesdesigner Amber Rose, som han også har en sønn sammen med. Rose har tidligere snakket ut om romanseryktene og har beskrevet Khalifas nye flamme som en «sweetheart» ifølge TMZ.

Hvordan var din opplevelse i dag?