Nyheter

Kendall og Kylie Jenner er #sistergoals på Golden Globe-nachspiel

NATTMAT: I løpet av kvelden ble det servert både brus og pizza på etterfesten, og Jenner-søstrene var ikke vanskelige å be. Foto: Getty Images

«Sister date» skrev Kylie Jenner (19) på Instagram før hun la ut bilde av storesøster Kendall (21) og seg selv i dristige designerkjoler på Golden Globes etterfest.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Kardashian-klanens yngste - Kendall og Kylie Jenner, var riktignok ikke å se på Golden Globe-utdelingen, men de tok igjen for tapt tid (les: oppmerksomhet) på nachspielet.

NYHETER

SE GOLDEN GLOBE-KJOLENE FRA DEN RØDE LØPEREN HER!

Søster-date skrev Kylie på Instagram og la ut bilde fra den røde løperen. Bildet har i skrivende stund fått nesten 1 million likes.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

På nachspielet, som ble arrangert på glamorøse Beverly Hills Hotel, var både skuespillere, supermodeller og influencers. Kylie glitret i en sølvkjole med dyp utringning og bare skuldre, som kunne minne om kveldens frekkeste kjole som tilhørte Kaley Cuoco.

Daily Mail skriver at unge Jenner hadde lagt igjen undertøyet hjemme da hun mye mulig hadde kveldens høyeste splitt.

STRÅLTE: Kendall (til venstre) og Kylie Jenner sparte ikke på glamouren på den røde løperen til etterfesten til Golden Globe. Foto: NTB scanpix

Kendall gikk for en mer nedtonet, men likevel glamorøs designerkjole fra den franske designeren Paule Ka. Den oransje tubekjolen hadde lårhøy splitt og drapering på siden og ble matchet med chokers og sølvfarget smykker.

SØSTRENE SISTERS: Kendall og Kylie Jenner var ikke tilstede på selve Golden Globe-utdelingen, men tok igjen for tapt oppmerksomhet på etterfesten. Foto: Getty Images

Kylie droppet tilbehøret og lot kjolen snakke for seg, men hadde imidlertid satt opp håret i en stram topp i midtskill som Kendall. Duoens sminke fokuserte på markerte bryn, lange vipper og naturlig hud.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Sjekk Golden Globe-kjolene!

  2. NYHETER

    Profilerte motebloggere når ikke opp i bloggkåring

  3. KJENDIS

    Kronprinsesse Mette-Marit  i trendy fløyelskjole på NHO-middag

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk de ville kjolene på Oscar-nachspiel

NYHETER

Kendall Jenner avviser plastisk kirurgi-rykter

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

NYHETER

Oscar-nachspiel: Se de ville kjolene

NYHETER

Kendall Jenner om kviser: – Ikke la det stoppe deg

NYHETER

Kaley Cuoco i Golden Globe-nachspielets frekkeste kjole

NYHETER

Golden Globes afterparty: Sjekk antrekkene