Cara Delevingne forhørte seg med bruden før hun brøt kleskoden

EGNE VEIER: Cara Delevingne skilte seg ut fra mengden i bryllupet med smoking, slips og flosshatt. Foto: AFP

– Jeg føler meg mye mer komfortabel kledd slik, sier supermodellen (26). 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Cara Delevingne var en av mange celebre gjester som var i bryllupet til prinsesse Eugenie i høst. Hun fikk mye oppmerksomhet for antrekket, i og med at det ikke gikk overens med den strenge kleskoden i britiske kongelige bryllup.

Delevingne byttet nemlig ut kjolen og den lille hatten med svart smokingjakke og dressbukse signert Emporio Armani, samt slips og flosshatt.

NYHETER

Prinsesse Eugenie giftet seg

KOMFORTABEL: Delevingne forteller at hun føler seg mye mer komfortabel kledd i dress enn kjole. Foto: AFP

Ifølge Marie Claire forhørte hun seg med bruden før hun gikk for antrekket som definitivt skilte seg ut fra mengden.

– Eugenie og jeg har vært venner siden vi var barn, og jeg har alltid hatt lyst til å ha på meg en dress. Jeg sendte henne en tekstmelding, siden jeg var usikker, og hun svarte «Selvfølgelig, jeg forventer meg ikke noe annet fra deg!».

HOLDT SEG TIL KLESKODEN: Modellkollega Kate Moss hadde på seg en hvit drakt med prikker og en fasjonabel hatt som var i tråd med kleskoden i bryllupet. Her sammen med datteren Lila Grace Moss Hack. Foto: AP

Hun forteller videre at det var mange som kom bort til henne i bryllupet og kommenterte at hun var modig som hadde på seg dress.

– Jeg bare, virkelig? Jeg føler mye mer komfortabel kledd slik, sier modellen til magasinet.

Barberte av seg håret: – Slitsomt å bli fortalt hva skjønnhet er

På tross av at hun brøt kleskoden, fikk hun ros for antrekket av motepressen. Franske Vogue skrev blant annet at hun strålte og at «nå vil vi alle stjele garderoben til kjæresten».

Delevingne er ikke den eneste som gikk imot tradisjonene i det kongelige bryllupet. Bruden selv, prinsesse Eugenie, overrasket også da hun dukket opp på bryllupsfesten med dagens andre kjole. Tradisjonelt har kongelige bruder på seg hvite brudekjoler, men Eugenie valgte en svak rosa farge inspirert av den engelske rosen.

Publisert: