Anniken Jørgensen er Norges best kledde kvinne 2017

MinMote-leserne har stemt frem Anniken «Annijor» Jørgensen (21) som Norges best kledde kvinne.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I fire runder har 16 av Norges best kledde kvinner vært med i en skikkelig mote-duell.
I finalen ble to kvinner stående igjen, nemlig influencerene Darja Barannik og Anniken Jørgensen.

Med 53 prosent av stemmene var det Anniken Jørgensen som til slutt trakk det lengste strået, og nå kan smykke seg med tittelen «Norges best kledde kvinne 2017».

– Engasjementet til mine følgere er noe jeg kan bli helt rørt av, samt alle de jeg ikke vet om. Herregud så kult, sier Jørgensen til MinMote etter at kåringen er et faktum.

– Hva tenker du om å bli kåret som Norges best kledde?

– For det første har jeg aldri vunnet en pris for kun meg selv før. Gullruten var den første prisen for nå 3 år siden, men den vant vi som et team så det føles ganske rart!! Er det også lov å si at jeg har litt dårlig samvittighet? Jeg synes min konkurrent kler seg helt fantastisk, så jeg er litt satt ut over hele greia, sier hun.

Bloggeren Anniken Jørgensen har gjort seg bemerket med sin KREATIVE KOMBINASJONER AV DYRT OG BILLIG.

21-åringen er alltid å se i trendy antrekk som kombinerer plag fra kjedebutikkene med skikkelig luksus.

Anniken Jørgensen slapp MinMote inn i skapet sitt tidligere i høst, og da avslørte hun at hun ser på sin egen stil som komfortabel med fokus på gode materialer.

– Hovednøkkelen i stilen min er at jeg har mange spesielle plagg, fortalte hun.

Se video med Jørgensens beste stiltips her!

Jørgensen har også hatt fokus på at hun sverger til vintageplagg. Som blogger og influencer med over 240.000 følgere på Instagram blir hun ofte sponset med både klær og tilbehør.

Selv om hun ofte blir sett i råstilige antrekk som er gjennomført til fingerspissene, er hun heller ikke redd for å vise en usminket side.
Her kan du se hvorfor Jørgensen fikk nok av skjønnhetsbehandlinger:

LIVSSTIL

Dette er Annijors skjønnhetsvaner

Jørgensen har også vært deltager i nettserien «Sweatshop» på Aftenposten, hvor hun besøkte klesfabrikker i Kambodsja og Bangladesh. Dette har også gjort at hun har fremmet en etisk livsstil og vært krass mot tekstilindustrien.

Snart blir hun igjen å se på skjermen i den nye sesongen av realityprogrammet «Bloggerne».

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.