Melania Trump i Norges-favoritten Michael Kors

BLANDET MOTTAGELSE: Flere mente at Melania viste for mye kløft i settet fra Michael Kors, mens andre hyller antrekket. Foto: NTB scanpix
BLANDET MOTTAGELSE: Flere mente at Melania viste for mye kløft i settet fra Michael Kors, mens andre hyller antrekket. Foto: NTB scanpix

Under Donald Trumps første tale til Kongressen valgte Melania Trump en paljettdress fra det amerikanske suksessmerket Michael Kors. 

Tirsdag kveld inntok Donald Trump talerstolen og snakket til Kongressen for første gang. Talen var en av hans viktigste hittil, og den ferske presidenten overrasket flere med en annerledes fremtoning enn vi har sett tidligere.

– Tiden for å tenke smått er over. Tiden for trivielle krangler er bak oss, sa Trump. Les mer om talen her.

Melania Trump var selvsagt også på plass, og det i en sort paljettdress bestående av en blazer og et blyantskjørt med splitt i front. Settet er fra Norges-favoritten Michael Kors, og ble stylet med et bredt skinnbelte i livet.

Omsetter for millioner i Norge

Merket har lenge tronet øverst på listen over designervesker norske kvinner bruker penger på, og for to år siden åpnet Michael Kors flagship-butikk på over 200 kvadratmeter på Egertorget i Oslo.

I 2016 omsatte selskapet Michael Kors Norway AS for 51,6 millioner kroner. Det er over dobbelt så mye som året før hvor driftsinntektene lå på 19,9 millioner kroner.

TRENDY: Det brede beltet i livet fremhever midjen og gir antrekket mer edge. Foto: NTB scanpix
TRENDY: Det brede beltet i livet fremhever midjen og gir antrekket mer edge. Foto: NTB scanpix

Kløft-kritikk

Melania gikk for utslått hår lagt i sideskill, markert sminke på øynene som alltid og bronzer i kinnene. Se hvordan du får solkysset hud selv på vinteren her.

Det brede beltet kombinert med paljettene er helt i tråd med en av våren- og sommeren største trender, nemlig 80-tallet. Markerte skuldre, blazere og midjebelter er tilbake for fullt, men førstedamen fikk blandet tilbakemeldinger på Twitter.

@VictoriaAveyard mener det er urettferdig at Michelle Obama fikk kritikk for å vise skuldrene, når Melania viser kløft i paljettblazeren.

untitled link

@RiggsBarstool skriver følgende:

Forventer nesten at Melania skal bryte ut og plutselig fremføre en Katy Perry-sang.

Mens de fleste hyller antrekket:

– Melania ser ut som en million! Flotus rocker, skriver @LynniMegginson, mens @hrenee80 og @EricSpracklen mener førstedamen ser nydelig ut.

Se høydepunktene fra Trumps tale til Kongressen her:

Hvordan var din opplevelse i dag?